آشپزی در طبیعت 😋 آش دوغ آتیشی🥣🍲 | سرآشپز فارسی

سرآشپز فارسی Persian Chef
سرآشپز فارسی Persian Chef
👈دوغ رو میریزیم تو ظرف سفالی آب بندی شده، بعد سبزی های کوهی، نمک وفلفل سیاه بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سبزی ها خوب بپزن ...
👈دوغ رو میریزیم تو ظرف سفالی آب بندی شده، بعد سبزی های کوهی، نمک وفلفل سیاه بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا سبزی ها خوب بپزن. بعد رشته آش رو میریزیم داخلش. بعد از پخت اون رو در ظرف خالی میکنیم و روش دوغ میریزیم.
فوت وفن: 🥛دوغی که از ابتدا میریزید دراثرحرارت میبره ولی نگران نباشید چون درنهایت موقع خوردن دوباره دوغ میریزیم این مشکل حل میشه
🌱سبزیجات کوهی کلا دیرپز هستن و با دوغ ممکنه دیرتر هم بپزن پس صبور باشید. یا اینکه میتونید درآغاز کار آب بریزید ولی در انتها بزارید آب آش تموم بشه و اونو تو ظرف بریزید و دوغ بهش اضافه کنید
🍵این آش اساسا رقیق و آبکی و سبکه

پختن و خوردن آش زیر بارون کوهستان،جاتون خالی😋
.💨صدای رعد و برق رو شنیدین🗯

⛔️⛔️  یادتون نره که چون یوتیوب فیلتره اول باید ویدیوها رو لایک کنید و کامنت بگذارید بعد سابسکرایب کنید تا به عنوان ربات شناخته نشید. ⛔️⛔️
ویدیو رو برای دوستانتون هم بفرستید و از ما حمایت کنید🌷❤️

همه توضیحات ...