باسلوق ژله ای انار ,فوق العاده خوش طعم, Pomegranate gelatin Baslogh (Super delicious)

610 بازدید
بیشتر
VR_Chef
VR_Chef
...
#باسلوق_ژله ای_انار
باسلوق ژله ای انار ,فوق العاده خوش طعم,Pomegranate gelatin Baslogh (Super delicious)

دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.

خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.

لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.


Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.

I'm glad to serve you dear ones.

To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.

🍉یلدایی🍉

* باسلوق ژله‌ای انار*
Pomegranate gelatin Baslogh

250 میلی لیتر آب انار و 70 گرم نشاسته گل را حل کنید.
250 ml pomegranate juice + 70 g starch

از صافی عبور بدید.
Cross the filter.

100 گرم شکر
100 g sugar

یک بسته پودر ژله‌ی انار
One pack pomegranate gelatin powder

یک ق چ پودر ژلاتین را روی آب خنک پاشیده و روی بخارآب حل کنید.
1 tsp gelatin powder + 4 Tbsp water , melt on steam.

مخلوط آب انار را روی حرارت گذاشته و مدام هم میزنیم.
Put pomegranate juice over heat and stir constantly.

ژلاتین حل شده را اضافه کنید
Add melted gelatin

گلاب اضافه شود.
Add rose water.

وقتی غلیظ شد 20 گرم کره اضافه شود.
Add 20 g butter.

در قالبی نایلون چرب پهن کرده مواد را ریخته در یخچال بگذارید.
Pour into mold and cool.

از یخچال خارج کرده و به دلخواه برش دهید.
Bring it out of the fridge and cut.

اینجا من یک تکه از باسلوق را برای تزئین ذوب کردم.
I melted a piece of Baslogh to garnish.

تکه های باسلوق را در آرد ذرت بغلتانید.
Cover with corn flour.

باسلوق حل شده را در قیف ریخته و تزئین کنید.
Garnish with melted Baslogh.

VR.Chef Social Link:

Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link:Twitter: vr_chef

Contact US:
[email protected]

همه توضیحات ...