Italian Almond Biscuits/Cookies🤤😋Easy&Fast! بیسکوییت/کوکی بادام ایتالیا، خوشمزه و سریع

LiliCandy
LiliCandy
Italian almond cookie/biscuitingredients for 24-25 pieces.70 g soft butter (5 tablespoons)A quarter of a teaspoon of ...
Italian almond cookie/biscuit
ingredients for 24-25 pieces.
70 g soft butter (5 tablespoons)
A quarter of a teaspoon of salt
1 teaspoon vanilla
100 g cane sugar
50 g almond flour
180 g plain flour
1 teaspoon baking powder
For topping:
1 tablespoon milk
20 g almond flakes
Resting time: 15 minutes in the freezer
Baking Temperature:  180 C degrees (preheated oven)
Baking time 15 minutes
The diameter of the cutter is 6-7 cm (you can also use a glass)
The thickness of the dough is half a centimeter

کوکی/ بیسکوییت بادامی ایتالیا
مواد لازم برای ۲۴-۲۵ عدد.
۷۰ گرم کره (۵ قاشق غذاخوری)
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۱ ق چ قاشق وانیل
۱۰۰ گرم شکر نیشکر(نصف کمتر لیوان)
۱ عدد تخم مرغ
۵۰ گرم آرد بادام ( نصف لیوان)
۱۸۰ گرم آرد ( یک و یک پنجم لیوان)
۱  قاشق چایخوری بیکینگ پودر
برای تاپینگ :
۱ قاشق غذاخوری شیر
۲۰ گرم پرک بادام
زمان استراحت: ۱۵ دقیقه در فریزر
دمای فر ۱۸۰ درجه برقی ( از قبل گرم شده)
زمان پخت ۱۵ دقیقه
قطر کاتر ۶-۷ سانتی متر( با در لیوان هم میتوانید انجام دهید)
ضخامت خمیر نیم سانتی متر
#almondcookies #italianbiscuits #italiancookies #italianalmondcookies
#کوکی_بادامی #بیسکوئیت_بادامی #کوکی_ایتالیایی #بیسکوئیت_ایتالیایی

همه توضیحات ...