طرز تهیه نان بربری خانگی مثل بربری سنتی نانوایی صفر تا صد

59,188 بازدید
بیشتر
Cooking Time With Ali
Cooking Time With Ali
طرز تهیه نان بربری خانگی مثل بربری سنتی نانوایی صفر تا صدتوی این ویدیو طرز تهیه نان بربری خانگی در فر با آموزش رومال نان برب ...
طرز تهیه نان بربری خانگی مثل بربری سنتی نانوایی صفر تا صد
توی این ویدیو طرز تهیه نان بربری خانگی در فر با آموزش رومال نان بربری رو خواهید داشت.
پخت نان بربری در فر خانگی نکات زیادی داره و برای درست کردن نان بربری سنتی باید همه نکات رعایت بشه.
درخواست آموزش نان بربری خیلی زیاد بود چون نون بربری خیلی پرطرفدار و همه پسند هست.

مواد لازم خمیر نان بربری:
آرد مخصوص نان: ۴۰۰ گرم
آب: ۳۳۰ میلی لیتر (گرم)
خمیر مایه: ۷ گرم
شکر: ۸ گرم
نمک: ۸ گرم
روغن مایع: ۱۵ گرم
سبوس گندم: میزان لازم

مواد لازم رومال نان بربری:
آب: نصف پیمانه یا ۱۰۰ میلی لیتر
آرد: ۱.ق.غ سرخالی
جوش شیرین: ۱.۴ ق.چ
نمک: ۱.۴ ق.چ
شکر: ۱.۲ ق.چ

دمای فر: ۲۵۰ درجه سانتی گراد یا ۵۰۰ درجه فارنهایت
حرارت از بالا و پایین همزمان روشن باشه ولی اگه فرتون این قابلیت رو نداره و گازی هستش اول فر رو روی بالاترین دما گرم کنید و بعد که سینی نون رو داخل فر قرار دادید سریع حرارت پایین رو خاموش و بعد حرارت بالای فر یا همون گریل رو روشن کنید و تا وقتی که روش رنگ بگیره و مغز پخت بشه صبر کنید اینجوری تقریبا یه پخت با حرارت همزمان از بالا و پایین رو توی فرهای قدیمی خواهید داشت، فقط حواستون باشه بیش از حد حرارت گریل روشن نمونه و نسوزه!
روشن بودن فن هم بستگی به مدل فرتون داره چون بعضی فرها با فن نان رو خشک میکنن باید تست کنید.

قبلا آموزش نان لواش خانگی رو براتون گذاشته بودم که خیلی دوست داشتید میتونید از لینک زیر ویدیوش روببینید👇
نان لواش تابه ای فوری و آسان در خانه ...

اگه استقبالتون از این ویدیو هم خوب باشه آموزش نان بربری با خمیر ترش، نان سنگک خانگی، نان خمیر ترش، نان تافتون، پیتا و...هم براتون میزارم.

قبول دارید نان ایرانی یه چیز دیگست؟ برام کامنت کنید

بخش بندی ویدیو:

00:00 توضیحات
02:15 معرفی مواد اولیه خمیر نان بربری خانگی
08:48 تست سلامت مخمر و تهیه پیش خمیر
10:55 طرز تهیه خمیر نان بربری خانگی
16:27 نحوه ورز دادن خمیر نان بربری
18:33 استراحت و نحوه کویل فولد خمیر نان بربری
23:43 فاکتور های با کیفیت بودن خمیر نان بربری
24:38 نحوه تقسیم و چانه کردن خمیر بربری
25:38 معرفی سبوس گندم و انتقال به کاغذ روغنی
28:02 معرفی مواد اولیه رومال نان بربری
30:25 طرز تهیه رومال نان بربری
32:12 روش ایجاد بخار و درجه فر برای پخت بربری
33:00 شکل دادن نهایی نان بربری خانگی
33:53  پخت نان بربری در فر خانگی
35:00 نتیجه، برش و تست نان بربری

حتما این نان بربری ایرانی رو درست کنید و برام عکسش رو توی شبکه های اجتماییم بفرستید😍
ممنون میشم با لایک کردن و اشتراک گذاری ویدیو و گذاشتن کامنت از من حمایت کنید🙏

میتونید از لینک های زیر منو توی بقیه شبکه های اجتمایی دنبال کنید و با من در ارتباط باشید😍👇

لینک پیج اینستاگرام👇
Instagram: ali.ht.ch
لینک کانال تلگرام👇
https://t.me/CookingTimeWithAli
لینک گروه پرسش پاسخ تلگرام
https://t.me/CookingTimeWithAliChatroom
لینک کانال یوتیوب👇
@cookingtimewithali1
لینک سابسکرایب👇
https://bit.ly/3He5UX2

#نان_بربری #بربری #نان_خانگی #وقت_آشپزی_باعلی #cookingtimewithali

همه توضیحات ...