دسر عربی مخملی شده با بیسکوییت

tartlet
tartlet
رسپی و کار اعضای گروه اول بانو حمیده تختی🌟: ...
رسپی و کار اعضای گروه اول بانو حمیده تختی🌟:
#دسر_عربی
خامه صبحانه...... یک پاکت
پودرکرم کامل آماده..... یک بسته
شیر......2 پیمانه
بیسکویت پتی بور...... 10عدد
پودر نسکافه....... 1/2 ق سوپ خوری
طرز تهیه:
ابتدا کرم کارامل رو با دو لیوان شیر حل میکنیم و میزاریم رو حرارت تا کاملا ذرات پودرکارامل حل بشه بعد پودر نسکافه رو اضافه وهم میزنیم.از رو حرارت برداشته. سپس بیسکویتها رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم و داغ میریزیم تو مخلوط کن تا کاملا حل بشه. وقتی کمی از حرارت افتاد خامه را اضافه کرده و با قاشق آروم مخلوط میکنیم. مواد را داخل قالب ریخته و چند ساعتی در یخچال میزاریم تا کاملا ببنده.. برای راحت جدا شدن دسرتون از قالب بهتره قالبتونو چرب کنین و بعد مواد دسرتون رو بریزید و حدود  4 ساعت داخل یخچال بزارید.
نوش جانتون
(سمیه:من بیسکویت رو ریز خرد کردم ديگه تو مخلوط كن نريختم)

✅ دسر عربی 😋

✍ مواد لازم:
شیر ۲ لیوان
پودر کرم کارامل 1 بسته
ژلاتین 1 ق غ
کافی میکس 1 بسته
خامه صبحانه 1 بسته یا دو قاشق خامه قنادی .
بیسکوییت پتی بور تقریباً ۲۰ عدد

طرز تهیه:
پودر کارامل و کافی میکس  شیر و خامه و بیسکوییت پودر شده رو مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم حدود پنج دقیقه
یک قاشق پودر ژلاتین را روی یک سوم لیوان اب سرد میریزم  و یکم میزاریم اسفنجی بشه.
بعد رو کتری بنماری کرده توی  مخلوط شیر میریزیم .

حالا موادو تو قالب بریزید و حدود ۵، ۶ ساعت بزارید تو یخچال که ببنده.
بیسکوییت دلخواه رو پودر کنید و روی دسر بعد از قالب درآوردن الک کنید.

همه توضیحات ...