دوروش خفن برای نگهداری سیر، حریره سیر، آموزش حریره سیر

مـامـان پــز🥰🥰
مـامـان پــز🥰🥰
فصل بهار وبرداشت سیر تازه وخوشمزه.... آیا میشه که زمان زیادی بتونیم سیر را نگهداری کنیم من دو روش براتونمیگم ولی روش های دیگ ...
فصل بهار وبرداشت سیر تازه وخوشمزه....
آیا میشه که زمان زیادی بتونیم سیر را نگهداری کنیم من دو روش براتونمیگم ولی روش های دیگری هم هست
روش اول: سیرهای تازه را پوست گرفتم وحبه هاش را در میکسر ریختم تا خرد وریز بشه میتونید بارنده ریز هم استفاده کنیددر نایلون یا زیب کیپ ریختم وبا پشت چاقو یا خط کش به اندازه های دلخواه که میخام استفاده کنم ودر فریزر قراردادم بعداز یک یا دوساعت از فریزر بیرون آوردم وبه قطعه هایی که برش زده بودم یخ زده شده وتکه ها را درظرف ریختم وبا در فریزر قراردادم روش دوم روی رنده های سیر مقداری نمک وآبلیمو ریختم وروغن زیتون  را طوری اضافه میکنیم که سطح سیرها را بگیرد ودر ظرف را بستم ودر یخچال گذاشتم این روش را میتوان 6تایکسال در یخچال نگهداری کرد
شروع وآموزش حریره سیر، دو روش نگهداری سیر با مامان پز00:00
پوست گرفتن سیرها حریره سیر، برای دو روش نگهداری سیر با مامان پز 00:18
میکس کردن سیرها، حریره سیر، برای دو روش نگهداری سیر با مامان پز 01:54
ریختن در نایلون وگذاشتن در فریزر،حریره سیر، برای دو روش نگهداری سیربا مامان پز 02:18
ریختن برش سیر ها، حریره سیر، در ظرف برای دو روش نگهداری سیر با مامان پز 02:48
ریختن روغن زیتون روی سیرهای رنده، حریره سیر، برای دو روش نگهداری سیر با مامان پز 03:33
آشپزی با حال خوب به توان بینهایت🌹
سلام من مامان صغری هستم🌹
به کانال آشپزی من خوش اومدین🌹😋😋عضو کانالم بشید که براتون کلی آموزش آشپزی دارم🙏🥰
اینجا قرارکلی غذاهای ایرانی، سنتی، محلی، رستورانی را به روش خیلی ساده وراحت درست کنیم🌹
در اینجا از بهترین وساده ترین وخوشمزه ترین وعده های صبحانه، ناهار، شام، عصرانه، میان وعده، دسر، وکلی خوشمزه های دیگه تجربه بدست میاری🥰
دیگه نگران نباش که چی بپزی، اینجا فوت وفن آشپزی  رو آسون یاد بگیر وخودت رو از گشنگی نجات بده🥰
چی از این بهتر بریم که بهترین لحظه ها رو در آشپزی به صورت خیلی ساده وسنتی برای هم بسازیم👌
به نظر من خوردن، لذت بخش ترین حس دنیاست🌹
وزندگی با وجود همین سادگی هاپرازحس خوبه🌹

همه توضیحات ...