عبدالرضا داوری: احمدی‌نژاد معامله کرد و در مجمع ماند

دیدارنیوز
دیدارنیوز
گفت‌وگوی عبدالرضا داوری با دیدارنیوز در برنامه رکن سه (قسمت پایانی)احمدی‌نژاد معامله کرد و در مجمع ماند/ خبر دیدار خاتمی با ...
گفت‌وگوی عبدالرضا داوری با دیدارنیوز در برنامه رکن سه (قسمت پایانی)
احمدی‌نژاد معامله کرد و در مجمع ماند/ خبر دیدار خاتمی با جورج سوروس را به من نسبت دادند/ ماشین خالص‌سازی، رهبری را هم نشانه گرفته

بخش اول را اینجا ببینید:
داوری:  بعد از انقلاب تا به امروزچپ‌ه...
بخش دوم را اینجا ببینید:
عبدالرضا داوری: مجتبی خامنه‌ای لیدر د...

آنچه می‌خوانید و می‌بینید، قسمت سوم و پایانی گفت‌وگوی عبدالرضا داوری، فعال رسانه‌ای و از یاران سابق محمود احمدی‌نژاد در برنامه رکن سه دیدارنیوز است.

دیدارنیوز ـ اسفندیار عبداللهی: دولت رئیسی در یک دوگانگی گیر کرده و از آنجا که خود رئیسی تجربه اجرایی نداشت دست به اموری می‌زند که سابقه نداشته است، چون به حوزه فعالیت خود اشراف ندارد. از سال ۵۸ تا ۱۴۰۰ ابراهیم رئیسی به عنوان یک مسئول سطح بالا در قوه قضاییه، یعنی حدود ۴۲ سال فقط فرمان داده بود.

حالا به عنوان رییس جمهور وارد کار اجرایی در بالاترین سطح شده است. ابتدای شروع دولتش یک جریان عملگرا مانند محمد مخبر اطراف او بودند. از آن دسته از همکاران محمود احمدی‌نژاد، که حالا رئیس سابق خود را قبول ندارند، نیز وارد دولت رئیسی شدند. افرادی که در جریان تیپ گفتمانی بنیاد‌گرایان نیز در اطراف رئیسی ظهار شدند که نگاهی متوهمانه، غیر واقعی و دارای شعار زدگی به اقتصاد دارند، افرادی مانند خاندوزی و عبدالملکی، با توهماتی مانند اینکه ما می‌توانیم اقتصاد اول دنیا شویم یا اینکه با یک میلیون تومان می‌توان شغل ایجاد کرد.

ی افزود: دولت از مدل جوان مومن انقلابی عبور کرده است. شاهد بودیم آقای فاطمی امین از وزارت کنار می‌رود و علی‌آبادی جانشین او می‌شود، کسی که در همه دولت‌ها کار کرده و همه او را قبول دارند. این آدم مفاهیم اقتصاد و صنعت را نه تنها مطالعه کرده که آن‌ها را روی زمین پیاده کرده است. اگر علی شمخانی کنار می‌رود، علی باقری جانشین او نمی‌شود.

داوری با بیان اینکه رئیسی هم مانند دیگر تندرو‌ها دچار توهم «زمستان سخت اروپا» شد و به همین دلیل موضوع برجام را سَرسَری گرفتند، گفت: «اروپا سر موضع خود ماند، سرما هم کشید، حتی تلفات هم داد، اما تسلیم نشد و برای سال جدید به طور کامل مسئله انرژی خود را حل کردند. با توجه به پالس‌ها و نشانه‌هایی که می‌بینیم، دولت رئیسی از آن حالت شعاری و متوهمانه اندک اندک خارج می‌شود و این خبر خوبی است.
این اقتصاددان ادامه خاطرنشان کرد: حدود ۱۸ میلیارد دلاری که ادعا می‌شد به ایران داده می‌شود فارغ از اینکه واقعا عملی بشود یا نه، اتفاقی مثبتی را برای اقتصاد ایران رقم نخواهد زد. ما در یک دهه اخیر در حوزه اقتصاد جهانی به حاشیه رفتیم. روزانه ۱۰۰ میلیون بشکه نفت در بازارهای جهانی می‌چرخد و سهم ایران از این بازار تقریبا هیچ است و حتی اگر توافقی هم صورت گیرد، به دلایلی کاملا فنی، چند سالی طول می‌کشد که ایران به جایگاه واقعی خود در بازار جهانی نفت بازگردد.

وی در توصیه به حجت‌الاسلام رئیسی گفت: «سید عباس عراقچی و محمد جواد ظریف از جناح سیاسی شما نیستند، ولی درای کارنامه قوی در دیپلماسی هستند، بنابراین به خاطر بقای خودتان همه شده از ظرفیت آن‌ها بهره بگیرد. وزیر جوان بی تجربه نمی‌تواند کاری از پیش ببرد. از سبک آقای روحانی استفاده کنید. آذری جهرمی را ابتدا ۴ سال معاون وزیر کرد و در دور دوم او را به عنوان وزیر به مجلس معرفی کرد»...

همه توضیحات ...