آموزش آشپزی کله پاچه خاص و خوش طعم با رسپی اصل طباخی ایرانی{شف منا} cooking tutorial-Chef Mona

Chef Mona
Chef Mona
درود بر شما دوستان خوش خوراک و هنر دوستانکرم بینی گوسفند یا همان کرم لاور  بر خلاف باور عوام، جزئی از کله پاچه نیست ...
درود بر شما دوستان خوش خوراک و هنر دوستان

کرم بینی گوسفند یا همان کرم لاور  بر خلاف باور عوام، جزئی از کله پاچه نیست بلکه در اصل نوزاد نوعی مگس است که با مگس خانگی تفاوت دارد.برای جلوگیری از ورود این آفت بداخل کله پاچه اولا باید دامها را از مبدا انگل زدایی کرد ، ثانیا شستشوی کله و مجرای بینی و سینوسها امر بسیار مهمی است و در آخر روش جدیدی که متداول گردید، اره کردن کله گوسفند بشکل طولی و دوشقه کردن آنست که در اینحالت بخوبی میتوان عوامل آلودگی داخل جمجمه را شستشو برطرف نمود. در پایان توصیه میشود در طبخ کله پاچه از پخت کله درسته اجتناب کرده و کله پاچه را بشکل شقه شده و یا قسمتهای تفکیک شده خریداری یا آماده سازی کنید یا مانند ویدیو اگر به صورت درسته مصرف میکنید آماده سازی کنید
🚫🚫🚫در مصرف کله پاچه زیاده روی مثل دیگر خوراکی های خوشمزه ممنوع هست و حتما در وعده صبحانه نوش جان کنید که فرصت هضم باشد و دچار مشکل هاضمه نشوید ...

حالا شما بگید کیا اهل کله پاچه هستن ؟؟؟؟
اگر خاطره ای از کله پاچه خوردن دارید حتما کامنت  کنید


----------------------------------------------------------------------
برای تهیه پکبج های جامع آموزی و شرکت در کلاسهای حضوری آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی مزه های نو به ادرس اینستاگرام  شف منا دایرکت بدید
لینک اینستاگرام  chef.mona.ir
Instagram: chef.mona.ir
یا به شماره تلفن
09363559622
در واتسپ پیام بدید

همه توضیحات ...