آموزش خوش بافت ترین حلوا وهمراه با تمام نکات مهمش و یک تزیین زیبا?How to make halva💯👍👩‍🍳😋

Ashpazi khoshmazee
Ashpazi khoshmazee
عجب حلوای مجلسی شو این آموزش  حلوای سه ارد  با تمام نکات مهم رو از دس نده و سیوش کن گمش نکنی ...
عجب حلوای مجلسی شو این آموزش  حلوای سه ارد  با تمام نکات مهم رو از دس نده و سیوش کن گمش نکنی
#چگونه حلوا درست کنم
#اموزش حلوا نذری
#چگونه حلوای سه آرد درست کنم
#اموزش حلوای ارد گندم
#چگونه حلوای ارد گندم درست
#اموزش آشپزی
#طرز تهیه حلوا
#halva,#saffron,#saffron halva,#iranian halva,#traditional,#dessert,#sweets,#food,#iranian food,#iranian,#persian food,#eftar,life hack,#food hacks,#homemade,#cooking,#easy recipe,#recipe,#yummy halva,#fast recipe,#delicious,حلوای سه آرد# زعفرانی,حلوای# زعفرانی,#حلوا,#حلوای ایرانی,#غذای ایرانی,#ایرانی,#غذای خانگی,#غذای شیرین,#دسر,#دسرایرانی,#دسرسنتی,#آشپزی,#رسپی حلوا,#رسپی,#حلوای افطار,غذا
00:00حلوای سه آرد
00:13تهیه شربت
00:37نحوه تفت آرد
01:32اضافه کردن روغن
01:54اضافه کردن شربت
02:14اماده شدن حلوا
02:28نحوه تزیین حلوا

امروز با  آموزش یکی از خوشمزه ترین و خوش بافت ترین حلوا ها در خدمتتون هستم . تمام نکات رو بهتون میگم این  حلوا برای ماسوره کاری عالی هستش
برای درست کردن شربت .شکر یک لیوان ونیم و یک لیوان و نیم  لیوان آب ۳ لیوان  را باهم مخلوط کرده و یک چهارم لیوان گلاب را اضافه و دو قاشق غذا خوری زعفران دمکرده به آن اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم تا وقتی که یک جوش بخورد و ان را کنار می گذاریم  
نصف لیوان آرد سفید( ۷۵گرم )را با نصف لیوان (۷۵گرم )ارد برنج در داخل تابه الک کرده و به مدت ۴۰دقیقه تفت تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد تغییر کندتعییر رنگ اردها خیلی مهمه چون باعث میشه حلوای بی رنگی نداشته باشید درجه حرارت متوسط رو به کم که آرد نسوزد وقتی آرد تغییر رنگ داد نصف لیوان آرد نخود چی(۷۵ گرم) را به تابه اضافه  کرده و فقط ده دقیقه دیگر تفت می دهیم  چون ارد نخودچی زود می سوزد بعد از ان همه ارد ها را یکبار دیگر الک کرده و دوباره در تابه ریخته و به ان نصف لیوان روغن مایع و ۵۰گرم کره اضافه  میکنیم  مخلوط ارد با روغن و کره را ده دقیقه تفت می دهیم اگه شما می خواهید حلوای تیره تر داشته باشید می توانید بیشتر از ده دقیقه تفت بزنیدحالا شربت گرم  را کم کم اضافه و زود زود هم می زنیم اول مواد خودشو جمع می کنه سپس روون میشه این مرحله حدود پنج دقیقه طول میکشه تا حلوا خودشو جمع کنه این حلوا کاملا لطیفه  و احتیاجی به گهواره کردنش نیست حلوای بسیار لطیف و ماسوله پذیر است برای تزیین هم حلوای گرم را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با یک چاقو مثل ویدیو طرح می ندازیم و و وقتی کمی حلوا از داغی افتاد آن را در قیف ریخته و مثل ویدیو شکوفه می زنیم
امیدورام درستش کنید و ازش لذت ببرید
برای دو رنگ شدن حلوا میتونید مقداری از حلوا رو تو ظرفی جداگانه بزارید و کمی پودر کاکائو الک کنید و هم بزنید تا رنگش تیره بشه
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

به کانال آشپزی خوشمزه خوش امدید
جهت دریافت ویدیوهای جدید و
حمایت از ما کانال یوتیوب ما رو دنبال کنید
😍😍دوست عزیز برای اینکه آموزشهای خوشمزه بیشتر ببینی
روی این لینک کلیک کن 🤗🙏
@ashpazikhoshmazee8357
خوشحال میشم اگر ویدیو رو لایک کنید و کانالمو سابسکرایب کنید  سوالات و نظراتتون رو بهم بگین .من همه کامنتارو میخونم و اگه سوالی داشتین جواب میدم.  خوشحال میشم اگه ویدیو رو لایک کنید و کانال من رو سابسکرایب کنید و زنگوله کنارشم رو بزنید  و گزینه همه را فعال کنید تا از شروع آموزش غذاهای دیگه مطلع بشید.
💗دوستای خوبم حتما این ویدیوهای پر بازدید رو ببینید
آموزش کتف و بال کبابی بدون منقل و ذغال
بدون منقل و ذغال کتف و بال کبابی  به ...
آموزش کباب کوبیده بدون منقل و ذغال
آموزش صفر تا صد کباب کوبیده در فر بدو...
آموزش ته دیگ بدون نون
باورت میشه این ته دیگ خوشرنگ و ترد رو...
⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
If you enjoyed the video, please like it and subscribe to my channel and ring the bell so that you'll be notified whenever I upload a new video. If you have any questions, tell me in the comments. I read all the comments and I will  answer all your questions

همه توضیحات ...