یه بربری اصیل با خمیرترش که هوش از سرت میبره

Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
بربری خمیرترشارد فانتزی ۲۵۰ گرمارد کامل ۵۰ گرملوین ۷۵ گرمشکر ۶ گرمنمک ۶ گرماب خنک ۲۱۰ گرمروغن ۱۵ گرم ...
بربری خمیرترش
ارد فانتزی ۲۵۰ گرم
ارد کامل ۵۰ گرم
لوین ۷۵ گرم
شکر ۶ گرم
نمک ۶ گرم
اب خنک ۲۱۰ گرم
روغن ۱۵ گرم

۱۰ گرم از اب رو بردارید و بزارید برای مرحله نمک. بهتره یخچال بزارید
ارد و اب و لوین رو مخلوط کنید تا یکدست بشن. لازم به ورز زیاد نیست
۴۵ دقیقه استراحت
نمک و شکر و ۱۰ گرم ابی که نگه داشتیم رو به خمیر اصافه میکنیم و ورز میدیم. به خورد خمیر رفت. روغن رو کم کم اضافه  کرده ورز داده به خورد خمیر برود. حالا ورز داده تا خمیر صاف و براق داشته باشیم. و به تست کشش برسه
با ضربه و تا خمیر را جمع کرده و در ظرف چرب شده قرار میدیم. ۴۵ دقیقه استراحت
کویل فولد ۱
۴۵ دقیقه استراحت

کویل فولد ۲
۴۵ دقیقه استراحت

کویل فولد ۳
۴۵ دقیقه استراحت

اگر خمیر ایستایی نگرفته بود و کمی حجم نگرفته بود فولد چهارم هم انجام بشه.
بعد استراحت ۶۰-۹۰ دقیقه داده باید کامل حجم بگیرد. نگرفته بود مجدد بزارید حجم بگیره.
(میتونید بعد این مرحله بزارید یخچال ۱۲-۱۴ ساعت)
روی میز و خمیر ارد بپاشید و خمیر رو برگردونید و به ارومی از اطرافش جمع کنید و‌ چونه بگیرید. روی سبوس پاشیده شده بزارید، پلاستیک انداخته، ۳۰ دقیقه استراحت بدید.

رومال رو درست میکنیم.
۵ گرم ارد، ۱۰۰ گرم اب سرد رو مخلوط کرده و روی حرارت هم زده تا لعاب دار شود. ۲ گرم جوش شیرین زده و مخلوط کرده از روی حرارت برداشته تا خنک بشه

رومال رو روی چونه زده، انگشتامونو به رومال اغشته کرده و طرح میندازیم.
روی کاغذ نسوز گذاشته و از اطراف باز میکنیم و کنجد پاشیده ۱۵ دقیقه استراحت میدیم
در فر داغ ۲۵۰ درجه ۱۲-۱۵ دقیقه قرار داده تا بپزه
حرارت باید زیاد باشه تا زود بپزه وگرنه خشک میشه

----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی می‌کنم و با شما به اشتراک می‌ذارم.

اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook

همه توضیحات ...