علل و درمان خارش گوش

Rosenthal clinic
Rosenthal clinic
چرا گوش هایم می خارد و برای درمان خارش گوش چه کنم؟ آیا گوش های شما می خارد و به زور جلوی خاراندن آن را می گیرید؟ برای آشنایی با ...
چرا گوش هایم می خارد و برای درمان خارش گوش چه کنم؟ آیا گوش های شما می خارد و به زور جلوی خاراندن آن را می گیرید؟ برای آشنایی با دلایل خارش گوش و درمان آن با ما همراه باشید.

دلایل خارش گوش چیست؟
شایع ترین دلیل خارش گوش وضعیتی به نام درماتیت سبورئیک است. درماتیت سبورئیک نوعی التهاب پوستی است که بر غدد چربی تأثیر گذاشته و باعث قرمزی، خارش و پوسته پوسته شدن مجرای گوش می گردد.
یکی دیگر از دلایل خارش گوش، عفونت قارچی می باشد. این امر می تواند به دلیل ورود آب آلوده به داخل مجرای گوش اتفاق بیافتد.
سومین علت خارش گوش، انسداد مجرای گوش توسط جرم یا موم گوش می باشد.
التهاب پوستی ناشی از تماس با عوامل تحریک کننده مانند پراکسید هیدروژن، الکل، آب و یا تمیز کردن بیش از حد مجرای گوش نیز می تواند باعث خارش گوش گردد.
همچنین حساسیت های غذایی و فصلی نیز در ایجاد خارش گوش تاثیر دارند.

درمان خارش گوش:
اولین اقدام این است که نباید چیزی را در گوش خود فرو کنید. با این کار نه تنها خطر آسیب به پرده گوش و خراشیدن پوست مجرای گوش وجود دارد، بلکه احتمال خارش گوش نیز به شدت افزایش می یابد.
در موارد ابتلا به درماتیت سبورئیک، عفونت قارچی و انسداد مجرای گوش توسط جرم، مراجعه به پزشک گوش و حلق و بینی توصیه می گردد. همچنین با مراجعه به شنوایی شناس و تهیه قالب های محافظ آب، می توانید از ورود آب به داخل مجرای گوش و ایجاد عفونت های قارچی جلوگیری کنید.
اگر خارش گوش شما همراه با حساسیت فصلی می باشد و یا با حساسیت فصلی بدتر می گردد در اینصورت از آنتی هیستامین استفاده کنید. جهت تجویز آنتی هیستامین به پزشک مراجعه نمایید.
برای تسکین خشکی ناشی از تمیز کردن بیش از حد گوش، قبل از خواب چند قطره روغن زیتون و یا گلیسرین فنیکه در گوش خود بریزید. البته قبل از ریختن هرگونه روغن در گوش باید از سالم بودن پرده گوش خود مطمئن باشید. برای این منظور مراجعه به یک شنوایی شناس ضروری می باشد.
جهت مطالعه بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:
https://samak.xyz/2021/09/08/%d8%af%d...

همه توضیحات ...