آموزش کلوچه فومن اصیل و خوشمزه Fooman traditional cookies

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️


#کلوچه_فومن
مواد لازم:
۴ پیمانه آرد
۱ عدد تخم‌مرغ
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۳ پیمانه روغن مایع
۱ پیمانه ماست
۱ ق چ دارچین
۱/۲ ق چ وانیل
۱ ق م بیکینگ پودر
مواد میانی:
۱/۲ پیمانه شکر + ۱/۲ پیمانه پودر نارگیل یا گردو و یا مخلوط هر دو + ۲ ق غ سرپر آرد +مقداری دارچین و هل همه رو توی میکسر ریخته و خوب پودر کنید و ۱ ق غ گلاب اضافه کنید و دوباره خوب میکس کنید.
طرز تهیه خمیر:
ابتدا ماست + روغن + دارچین + وانیل + تخم‌مرغ+شکر را با همزن دستی خوب مخلوط کنید
دو پیمانه از آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
دو پیمانه دیگه آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست کمی ورز بدید تا خمیر جمع بشه.
روی خمیر رو بپوشانید و در محیط آشپزخانه نیم ساعت استراحت بدید.
از خمیر چونه های ۷۵ گرمی بردارید و روی سطح کار رو آرد پاشی کنید و با دست خمیر رو باز کنید و یک قاشق از مواد میانی بریزید و خمیر رو از کناره ها جمع کنید و خوب بهم بچسبونید.
خمیر رو دوباره با دست باز کنید و با مهر کلوچه فومن مهر بزنید یا با ته ماسوره طرح بندازید ( اگه خمیر چسبنده بود خیلی کم با دست روی سطح خمیر رو آرد بزنید)
باید طرح یا مهری که میزنید عمقی باشه که موقع پخت پف نکنه بخاطر همین این کار رو دوباره قبل از اینکه کلوچه ها رو توی فر بذارید تکرار کنید و با ته ماسوره طرح ها رو عمیق تر کنید.
کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و همه رو بچینید و با فرچه رومال بزنید ( مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران و کمی شیر)
با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزید تا طلایی بشن.
نوش جان
آموزش کلوچه نرم کنجدی 👇

Video

آموزش کلوچه مغزدار گنبدی 👇
آموزش کلوچه مغزدار گنبدی Nut cookies

آموزش نان سنتی اردح 👇
آموزش نان سنتی اردح بسیار عالی و خوشم...

#کلوچه #کلوچه_فومن#کلوچه_لاهیجان#آموزش #آشپزی_حرفه_ای #آموزش_شیرینی

Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥



ingredients:
4 scoops of flour
1 egg
1/2 cup sugar
1/3 cup liquid oil
1 measure
1 tablespoon cinnamon
1/2 teaspoon vanilla
1 tbsp baking powder
Intermediates:
1/2 cup sugar + 1/2 cup coconut powder or walnuts or a mixture of both + 2 tablespoons flour + some cinnamon and cardamom Put all in a mixer and grind well and add 1 tablespoon rose water and mix well again  do.
How to prepare the dough:
First mix yogurt + oil + cinnamon + vanilla + eggs + sugar with a good hand mixer
Mix two cups of flour with baking powder and add to ingredients and mix well.
Add the other two scoops of flour little by little and knead a little by hand to knead the dough.
Cover the dough and rest for half an hour in the kitchen.
Take 75 grams of dough and sprinkle flour on the work surface and open the dough by hand and pour a spoonful of the middle ingredients and collect the dough from the sides and stick it well.
Open the dough again by hand and seal it with the seal of Fooman cake or make a plan with the bottom of the tube (if the dough was sticky, flour the surface of the dough very little by hand)
The design or seal that you make should be deep so that it does not swell during baking, so repeat this process again before putting the cookies in the oven and deepen the designs with the bottom of the tube.
Put greaseproof paper on the bottom of the oven tray and put it all together and wipe it with a brush (mixture of egg yolk, saffron and a little milk)
Bake in a preheated oven at 180 degrees for 20 to 30 minutes until golden.
Enjoy your meal



#cookie #cookiesrecipe #cooking #traditionalfood #traditionalsweets #educational_video #iranianfood



Sesame soft cookie training 👇

Video

Dome nutcake cake training 👇
آموزش کلوچه مغزدار گنبدی Nut cookies

Ardah traditional bread training 👇
آموزش نان سنتی اردح بسیار عالی و خوشم...

همه توضیحات ...