طرز تهیه کاچی یا قیماق (پیشنهاد ماه رمضان)

Mijan Food
Mijan Food
اکثر مادربزرگامون معتقد بودن که ...
اکثر مادربزرگامون معتقد بودن که #کاچی که ما بهش قیماق هم میگیم، واسه هر درد بی درمونی دواست، مخصوصا واسه خانومایی که تازه زایمان میکردن و یا افرادی که جراحی‌های سنگینی رو پشت سر میذاشتن درست میکردن که قوت بگیرن

به نظرم درست فکر میکردن به خاطر این که ترکیباتی که تو درست کردن کاچی به کار میره برابری میکنه با سوخت موشک

از اونجایی که کاچی خیلی مقویه و ممکنه در حالت عادی هر زمانی مثل صبحانه و عصرونه خورده بشه، به ذهنم رسید که چقدر میتونه واسه روزه دارهای عزیز عالی و مقوی باشه که ساعت‌های زیادی به بدنشون انرژی نمیرسه و ممکنه بدنشون ضعیف بشه

واسه همین گفتم که ماه رمضون بهانه خوبیه تا این دسر سنتی که کم کم داره از یاد میره رو بهتون آموزش بدم تا درستش کنین و خودتون رو تقویت کنین

مواد لازم برای ۶ نفر:
شش لیوان آب
یک و نیم لیوان شکر
یک سوم لیوان زعفران دم کرده
نصف لیوان گلاب
یک لیوان آرد
نصف لیوان روغن مایع
یک قاشق چای خوری زردچوبه
صد گرم کره
یک قاشق غذاخوری سر پُر ادویه کاچی
یک قاشق چای خوری پودر هل

پ.ن: ادویه کاچی از ترکیب ۱۰ نوع ادویه با نسبت‌های خاصی تشکیل شده برای همین ترکیب کردن تمام این ادویه‌ها بصرفه نیست، بنابر این پیشنهاد می‌کنم که اگر کاچی رو دائم مصرف نمی‌کنید ادویه ترکیب شده کاچی رو به میزان مورد نیازتون از عطاری‌های معتبر و خوش نام منطقه خودتون تهیه کنید

اگر میخواید ادویه کاچی رو خودتون درست کنین، نسبت ادویه ترکیبی کاچی به صورت زیر هستش:
زیره سبز پودر شده یک قاشق مرباخوری
زیره سیاه پودر شده یک قاشق مرباخوری
تخم گشنیز پودر شده یک قاشق مرباخوری
دارچین پودر شده نصف قاشق مرباخوری
رازیانه پودر شده نصف قاشق مرباخوری
زنجبیل پودر شده یک سوم قاشق چایخوری
هل پودر شده نصف قاشق چایخوری
بادیان ستاره ای پودر شده یک سوم قاشق چایخوری
میخک پودر شده یک سوم قاشق چایخوری
جوز هندی پودر شده یک سوم قاشق چایخوری

همه توضیحات ...