اسپرینگ رول سوخاری رو از چینی‌ها یاد بگیرید - طرز تهیه انواع اسپرینگ رول گوشت - آموزش آشپزی

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
یه فست فود خوشمزه چینی تو دنیا هستش به نام اسپرینگ رول که ترجمه اسمش میشه رول بهاری و خوراکی معروف چینی است که در فستیوال عید به ...
یه فست فود خوشمزه چینی تو دنیا هستش به نام اسپرینگ رول که ترجمه اسمش میشه رول بهاری و خوراکی معروف چینی است که در فستیوال عید بهاری تهیه می‌شود.
😋😋😋😋😋😋😋


یاران مهربان سلام
میخوایم با هم یه اسپرینگ رول خوشمزه درست کنیم که مطمئنم عاشقش میشید
آماده اید
بریم دست به کار بشیم
گوشت چرخکرده داریم که با یه پیاز رنده شده مزه دارش کردیم
یه پیاز
یه فلفل دلمه ای
قارچ
سیر
ادویه هامون شامل زردچوبه، ادویه گوجه ای ، ادویه تندوری،ادویه هفت رنگ ، پودر عصاره گوشت و ریشه زعفرونه
رب گوجه فرنگی
ترکیبی از پنیر پیتزا و گودا
تخم مرغ
پودر سوخاری پانکو
نوک مستطیلی نیمه آماده یوفکا

خب بریم سر گاز مایع گوشتی رو آماده کنیم
داخل تابه روغن میریزیم و یه پیازی رو که خیلی ریز خرد کردیم تا حد سبک و نیمه طلایی شدن سرخ میکنیم

و حالا گوشتی رو که یکی دو ساعت با یه پیاز رنده شده استراحت دادیم به پیاز اضافه و در حدی که آب گوشت تبخیر و رنگش تغییر کنه با شعله ی بالا حسابی تفت میدیم
و وقتی به روغن افتاد قارچایی رو که ورقه ورقه کردیم میریزم
همینکه قارچا خودش و جمع و جور کرد
نوبت اضافه کردن ادویه هامونه
حالا همه رو باهم خوب تفت میدیم تا  رنگ ادویه ها باز بشه و عطرش رو بهش استشمام کرد

خب دو حبه سیرم داشتیم که رنده یا لهش میکنیم و به مواد گوشتی مون اضافه و یه تفت مختصر میدیم
و بعد کمی رب گوجه فرنگی میریزیم و سرخ میکنیم تا بوی خامی ش گرفته بشه و رنگ بندازه
درین جا کارمون تمومه و شعله رو خاموش میکنیم و فلفل دلمه ای رو که نگینی ریز خرد کردیم به مواد گوشتی اضافه و هم میزنیم و اجازه میدیم با دمای تابه و گوشت نرم بشه
و ببنیدکه چه ترکیب خوش رنگی شده و کاش میشد عطرخوششم استشمام کنید

خب مایع گوشتی مون خنک شده و بریم سراغ پیچیدن شون

یه برگ از نون یوفکا رو برمی داریم و از این ترکیب خوشمزه یه قاشق پر میذاریم ابتدای نون
و به اندازه مناسب پنیر هم میریزیم
و مطابق کلیپ شروع میکنیم به رول کردنش

و در آخر با یه قلموی خیس انتهای نون رو مرطوب میکنیم تا چسبندگی پیدا کنه
و به این صورت رول خوشگلمون آماده ست

یه بار دیگه با هم مراحلش رو ببینم

و به این صورت تمام نون یوفکاهامون رو رول کردیم و بریم با مواد سوخاری پوشش بدیم

برای شروع دو تا تخم مرغ رو داخل ظرف گود میشکنیم و اگر حین کار لازم شد مجدد تخم مرغ اضافه میکنیم
تخم مرغامون و هم میزنیم تا از حالت لختگی دربیاید
و رولامون رو اول کاملا به تخم مرغ آغشته میکنیم و بعد با پودر سوخاری پوشش میدیم
اگر لایه ضخیم تری از مواد سوخاری میخواید  میتونید مجدد بزنید داخل تخم مرغ و دوباره با پودر سوخاری کاورش کنید
و به این شکل کل اسپرینگ رولهامون رو اماده کردیم و روش و میپوشونیم ویکی دو ساعت تو دمای محیط بهش استراحت میدیم تا کاملا بچسبه که موقع سرخ کردن از بدنه ش جدا نشه


خب داخل یه قابلمه گود و کاملا داغ روغن میریزیم و همینکه به دمای مناسب رسید
به  آرومی رولای سوخاری شده مون و میذاریم تو روغن  
و با شعله متوسط زمان میدیم تا همزمان با سرخ شدن ، پنیر داخلش هم آب بشه
توجه داشته باشید  به اندازه ای روغن بریزید که رولا داخلش غوطه ور بشه و همه جاش یکنواخت سرخ بشه
ببنید در حال طلایی و برشته شد نه
وقتی قشنگ سرخ شد از روغن خارج و روی دستمال حوله ای میذاریم تا روغن اضافه ش گرفته

اسپرینگ رول سوخاری خوشمزه ی ما آماده ست بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #Istgahe_shekamoha
#آموزش_آشپزی
#اسپرینگ_رول
#اسپرینگ_رول_سوخاری
#SpringRoll
#RoastingSpringRoll

همه توضیحات ...