شیرینی زعفرانی عید / آموزش پخت شیرینی بدون فر
شیرینی زعفرانی یه گزینه عالی برای عید هست 🥰🥰
مواد لازم کره یا مارگارین یا روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم آرد دو لیوان ( من همیشه از آرد نون فانتزی استفاده میکنم اما میشه از آرد قنادی یا سفید هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ وانیل یک چهارم ق چ هل نصف ق چ پودر قند دو سوم لیوان بیکینگ پودر نصف ق چ ( همزمان با آرد به مواد اضافه کردم ولی توی فیلم فراموش کردم بگم ) رومال : یک عدد زرده تخم مرغ + یک ق غ زعفران دمکرده غلیظ خمیر رو اصلا ورز ندین . چون شیرینی خشک میشه . توی فر صد و پنجاه درجه به مدت حدودا بیست دقیقه . ( فقط تا جایی که زیر شیرینی رنگ بگیره ) اگه بدون فر میپزید : اگه کف تابه تون ضخیم هست ، نیاز به شعله پخش کن نیست . حتما دمکنی بزارید . شعله ملایم باشه و حدودا بیست دقیقه نیاز به پخت داره تا جایی که زیر شیرینی ها ، رنگ بگیره . وقتی پختن ،بزارید خنک بشن . میتونید توی ظرف محکم و در بسته ، توی فریزر نگهداری کنید . نیم ساعت قبل از استفاده ، از فریزر خارج کنید و در دمای محیط بزارید
مواد لازم کره یا مارگارین یا روغن صاف قنادی ۱۵۰ گرم آرد دو لیوان ( من همیشه از آرد نون فانتزی استفاده میکنم اما میشه از آرد قنادی یا سفید هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد زعفران دم کرده غلیظ دو ق غ وانیل یک چهارم ق چ هل نصف ق چ پودر قند دو سوم لیوان بیکینگ پودر نصف ق چ ( همزمان با آرد به مواد اضافه کردم ولی توی فیلم فراموش کردم بگم ) رومال : یک عدد زرده تخم مرغ + یک ق غ زعفران دمکرده غلیظ خمیر رو اصلا ورز ندین . چون شیرینی خشک میشه . توی فر صد و پنجاه درجه به مدت حدودا بیست دقیقه . ( فقط تا جایی که زیر شیرینی رنگ بگیره ) اگه بدون فر میپزید : اگه کف تابه تون ضخیم هست ، نیاز به شعله پخش کن نیست . حتما دمکنی بزارید . شعله ملایم باشه و حدودا بیست دقیقه نیاز به پخت داره تا جایی که زیر شیرینی ها ، رنگ بگیره . وقتی پختن ،بزارید خنک بشن . میتونید توی ظرف محکم و در بسته ، توی فریزر نگهداری کنید . نیم ساعت قبل از استفاده ، از فریزر خارج کنید و در دمای محیط بزارید
همه توضیحات ...