طرز تهیه سیب زمینی سوخاری مخصوص و خوشمزه - طرزتهیه سیب زمینی سوخاری وفوت و فن های آن - fried potato

Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
سیب زمینی سوخاری یکی جذاب ترین سوخاری هاست که به عنوان میان وعده و یا پیش غذا و یا دورچین استفاده می شود. پیشینه ی سیب زمینی سرخ ...
سیب زمینی سوخاری یکی جذاب ترین سوخاری هاست که به عنوان میان وعده و یا پیش غذا و یا دورچین استفاده می شود. پیشینه ی سیب زمینی سرخ کرده به کشور فرانسه بر می گردد. البته بعضی ها متعقدند برای کشور بلژیک می باشد. اولین دستور طبخ سیب زمینی سرخ کرده به سال ۱۸۵۵ بر می گردد و حالا با پخت سیب زمینی با پودر سوخاری شاهد یکی از خوشمزه ترین ها هستیم. شما می توانید به راحتی پودر سوخاری را در منزل تهیه کنید و یا از بسته های آماده استفاده کنید.
سوخاری کردن معمولا برای ترد شدن و مغز پخت شدن مواد غذایی در هنگام سرخ کردن مورد استفاده قرار می گیرد. با پودر سوخاری می توان مرغ سوخاری، ماهی سوخاری، قارچ سوخاری و … را تهیه نمود و از مغز پخت شدن آن لذت برد. در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی سوخاری را ارائه می دهیم، بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به سیب زمینی های سوخاری.
😋😋😋😋😋

یاران مهربان سلام
میخوایم با هم یه سیب زمینی سوخاری راحت و خوشمزه و شیک درست کنیم

سیب زمینی داریم اونم سایز بزرگ
ارد گندم
تخم مرغ
پودر سوخاری پانکو
پودر سیر و پیاز، فلفل سیاه، نمک، ادویه گوجه ای، آویشن و پاپریکا
و اینم زعفرون دم کرده
برای شروع سیب زمینی های پوست کنده مون رو خرد میکنیم
برش ها باید درشت باشه به این سایز تا واسه سوخاری کردن جون داشته باشه و بتونه حجم مواد سوخاری رو نگه داره
و بعد از خرد کردن همه با آب سرد میشوریم

اینم از در حال جوش که بهش نمک اضافه میکنیم  و سیب زمینی های شسته شده رو میریزیم داخلش که چند تا جوش بخوره و از اون حالت خامی در بیاد و در چهار پنج دقیقه بعد ابکش و روش آب سرد میگیریم و میذاریم کنار تا خنک بشه
حالا نوبت سوخاری کردنشون

ادویه ها رو با آرد مخلوط میکنیم که یه لایه مزه دار شده دور سیب زمینی رو بگیره
اینم از زعفرون دم کرده مون که برای مزه دار کردن و از بین بردن بوی زهم تخم مرغ بهش اضافه میکنیم
و تخم مرغها رو بهمراه زعفرون اونقدر میزنیم که از حالت لختگی در بیاد
حالا
سیب زمینی نیم پز شده رو اول داخل تخم مرغ میغلطونیم
و بعد اطرافش و با آرد ادویه دا کاور میکنیم
دوباره به تخم مرغ آغشته و در آخر با پودر سوخاری اساسی پوشش میدیم
به این صورت
یه بار دیگه با هم مراحلش و ببینیم

در نهایت سیب زمینی ها رو که با مواد سوخاری پوشوندیم یه نیم ساعت استراحت میدیم تا موقع  سرخ کردن از سطحش جدا نشه

طبق روال همیشه داخل تابه ی کاملا داغ روغن میریزیم و همینکه به دمای مناسب رسید
سیب زمینی های دلبرمون و میچینیم داخل تابه
میزان شعله باید یکنواخت باشه
متوسط رو به بالا
چون سیب ها نیم پز شده ست با دمای بالای روغن بعد برشته شدن سطح روش کاملا مغز پخت میشه
و بعد اینکه یه طرفش سرخ شد برشون میگردونیم تا طرف دیگه شم برشته بشه
با همین روش میتونید هر چیزی رو که دوست دارید سوخاری کنید و هروقت هوس سوخاری کردید خودتون راحت درست کنید

و ببینید که چه رنگ و رخ و داره
بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای میذاریم تا روغن اضافه شم گرفته بشه
بهمین سادگی به همین خوشمزگی سیب زمینی سوخاری های ما آماده ست بپزید و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی
#FriedPotato
#SibZaminiSokhari
#سیب_زمینی_سوخاری
#سیب_زمینی_سرخ_کرده
#سوخاری
#سیب_زمینی

همه توضیحات ...