صفر تا صد کیک خامه ای با فر و بدون فر

459 بازدید
بیشتر
maaryam Jaberi
maaryam Jaberi
این کیک رو برای روز پدر درست کردم(پارسال) امیدوارم بابام خوشش بیاد😁🙈 با عِژق درست شده.عکس کارهاتون رو که درست کردید اخر وی ...
این کیک رو برای روز پدر درست کردم(پارسال) امیدوارم بابام خوشش بیاد😁🙈 با عِژق درست شده.
عکس کارهاتون رو که درست کردید اخر ویدیو گذاشتم برام کلی ارزش دارن

پست رو بفرستید برای آقایون😁

صفر تا صد کیک خامه ای:
مواد لازم کیک:
۴ عدد تخم مرغ
وانیل ۱/۳ ق چ
آرد ۱۱۰ گرم
شیر ۴۰ گرم تقریبا ۱/۷ پیمانه
روغن ۳۰ گرم ۱/۸ پیمانه
شکر ۱۲۰ گرم نصف پیمانه
نمک یه پینچ خیلی کم

اول سفیده هارو جدا کنید بعد با همزن کمی بزنید که کف کنه، کم کم شکر رو به صورت بارانی بهش اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده شکل بگیره از ظرف نریزه.

بعد زرده ها و وانیل رو اضافه کنید کمی هم بزنید.
بعد هم آرد و نمک و کم کم الک کنید و اضافه کنید باید اروم با لیسک از زیر به رو فولد کنید که پفش نخوابه.

در اهر هم شیر و روغن رو اضافه کرده و باز فولد کنید تا مواد یکدست بشن.

🔵اگه فر ندارید یه قابلمه بزرگ بردارید و روی شعله تقریبا بزرگ با حرارت کم یک ربع گرمش کنید یه رینگ داخل قابلمه بذارید و قالب رو روی رینگ قرار بدید . در قابلمه دم کنی بذارید و اجازه بدید یک ساعت بپزه درش رو هم اصلا باز نکنید خیلی خوب پف کنه.

🔵با فر : فر رو از یک ربع قبل گرم کنید با دمای ۱۸۰ درجه و ۴۰ تا ۴۵ دقیق بپزید کیک رو. در فر رو هم باز نکنید تا ۴۰ دقیقه.

وقتی خنک شد روی توری بگردونید.

فرم دادن خامه قنادی :
خامه رو از فریزر خارج کنید و اجازه بدید یخش کامل باز شه ( مثلا دوتا جوک بگید براش🧐🤪) ولی باید هنوز سرد باشه .
اگه کاسه استیل دارید که عالیه اگه نه طرف شیشه ای بردارید اصلا پلاستیکی برندارید،
زیرش یه کاسه یخ بذارید که خنک بمونه بعد با همزن برقی بزنید با دور تند بزنید تا مات بشه و از ظرف نریزه و فرم بگیره.
برای کار با خامه هم سریع کار کنید که گرم نشه

برای آستر کشی مقداری که خامه نیاز دارید رو فرم بدید همه خامه رو فرم ندید.

بعد از استر کشی خامه مورد نیاز رو دوباره فرم بدید.

همه توضیحات ...