آموزش شیرینی لطیفه کارگاهی:با تمام نکات و ترفندکارگاهی که بتونی توی خونه قناد خودت باشی

4,703 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
سلام دوستان اینم یه آموزش خفن دیگه لطیفه کارگاهی با تمام قلق و نکاتش پس حتما ذخیره کن تا در اولین فرصت درستش کن و حتما عکسش رو ب ...
سلام دوستان اینم یه آموزش خفن دیگه لطیفه کارگاهی با تمام قلق و نکاتش پس حتما ذخیره کن تا در اولین فرصت درستش کن و حتما عکسش رو برام بفرست و با لایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم کن که انگیزه بگیرم برای تهیه آموزشهای بعدی😊🌺


🔴موادلازم: 🔴

تخم مرغ دو عدد کامل و با زرده وزن بشه که جمعا بشه ۱۵۰ گرم

شکر:۱۰۰گرم.
 نمک میوه: یک هشتم قاشق چایخوری

آرد سفید قنادی: ۱۳۵ گرم.
بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

❌❌نکات مهم:❌❌

❌حتما بعد از قیف زدن فوری وارد فر داغ بشه

❌نمک میوه اصلا قابل حذف نیست چون عامل سرپا نگهداشتن لطیفه همین نمک میوه هستش

❌برگردوندن لطیفه روی خاکه قند باید انجام بشه وگرنه پف میکنه و سطحش صاف نمیشه الک کردن پودرقند اصلا مشکلی ناصافی روی لطیفه رو حل نمیکنه

❌وقتی روی پودرقند میندازید فوری انتقال بدین به سینی که فوری وارد فر بشه وگرنه آب میندازه و شکلش رو از دست میده

❌در اصطلاح قنادی خمیر لطیفه رو زمین نمونه فوری بایستی وارد فر بشه پس یا سینی رو بزرگتر انتخاب کنید که یه مرحله انجام بشه یا کم درست کنید

همه توضیحات ...