آموزش جا افتادن قورمه سبزی با سانازسانیا - how to cook ghorme sabzi #قورمه_سبزی

15,076 بازدید
بیشتر
SanazSania
SanazSania
بوی لذیذ و طعم فوق‌العاده قورمه سبزی اون رو بین ایرانیان محبوب کرده و کمتر کسی رو می‌شه پیدا کرد که این غذا رو دوست نداشته باشه. ...
بوی لذیذ و طعم فوق‌العاده قورمه سبزی اون رو بین ایرانیان محبوب کرده و کمتر کسی رو می‌شه پیدا کرد که این غذا رو دوست نداشته باشه.
به اعتقاد سانازمینایی، این خورش ترکیب بی‌نظیری از ادویه‌ها و طعم دهنده‌ها با طیف وسیعی از سبزیجات، گوشت و مهمتر از همه برنج ایرانی، است این ترکیب معجزه آسا، طعمی فراموش نشدنی رو در سفره ما به جای بگذارد. دقت کنید به جای تفت ریاد سبزی، آن رو بسیار ریز خرد کنید.برای به اشتراک گذاشتن لذت‌های خوراک ایرانی، این بار به روایت سانازسانیا، قورمه سبزی رو با هم بپزیم.

مواد لازم:
لوبیا قرمز : 1/2 پیمانه (90 گرم)
لیموعمانی سیاه : 5 عدد (25 گرم)
مغز ران گوسفند : 400 گرم
پیاز (نگینی خرد­شده) : 2 عدد (280 گرم)
زردچوبه (پودرشده) : 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
زعفران (ساییده و حل­ شده در آب) : 1 قاشق سوپ خوری
استاک گوساله: 8 پیمانه (2 لیتر)
سبزی (پاک­ و ریز خردشده)*: 450 گرم
گرد لیموعمانی : 1/2 قاشق چایخوری (2 گرم)
تخم­ شنبلیله (پودرشده): 1/4 قاشق چایخوری (1 گرم)
نمک و دانه فلفل سیاه (كوبيده‌شده): به میزان لازم
شنبليله خشک (پودرشده): 1 قاشق سوپ خوری (10 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ­ کردن): به میزان لازم
*سبزی شامل: جعفری (75  گرم)، گشنیز (75 گرم)، اسفناج (125 گرم)، تره (125 گرم) و شنبلیله (50 گرم)

Explore the delicious world of Persian cuisine with our #ghorme
Sabzi recipe! This mouth-watering stew is a unique blend of flavors and spices, featuring a medley of vegetables, meat, and the essential Iranian rice. Join us in the kitchen as we prepare this culinary masterpiece shared by Sanaz Sania. Let's savor the flavors of #persianfood  together!


Ingredients:
½ cup (90 g) red beans
5 (25 gr) black sun-dried limes
400 gr. lamb leg topside
2 (280 g) onions, finely chopped
1 tsp. turmeric, ground
1 tbsp. saffron, ground and dissolved in water
8 cup (2 liters) beef stock
75 gr. parsley, chopped
75 gr. coriander, chopped
125 gr. spinach, chopped
125 gr. chives, chopped
50 gr. fenugreek, chopped
½ tsp. sun-dried lime powder
¼ tsp. fenugreek seeds, ground
Salt and freshly ground black pepper
1 tbsp. dried fenugreek, ground
Frying oil


لینک خرید کتاب دایره المعارف آشپزی ایرانی:
https://b2n.ir/w63316

#سانازسانیا #قورمه_سبزی #آموزش_آشپزی #سانازمینایی

#howtocook #recipe #ghorme_sabzi #ghormehsabzi

همه توضیحات ...