تکنیک های نریختن کباب کوبیده از روی سیخ کباب (بخش اول)
داستان نریختن کباب از روی سیخ یکی از موضوعاتیه که خیلی ها برای درست کردن کباب کوبیده در موردش مشکل دارند. اکثرا فکر میکنن یک یا دو راه حل داره این موضوع، ولی این موضوع متاسفانه پیچیده تر از اونیه که فکر میکنید: برای همین کلی تحقیقات کردم، خون دل خوردم تا بلاخره فهمیدم چه رموزی داره این موضوع. این تکنیک ها رو براتون مینویسم اگر مورد دیگه ای وجود داره که شما میدونید غیر این ها هستند برام بنویسید.
۱: رطوبت و مقدار چربی
۲: دمای خمیر
۳: میکس کردن به اندازه
۴: خشک بودن و سرد بودن سیخ کباب
۵: مثلی کات کردن انتها و ابتدای کباب
۶: چرخاندن کباب روی منقل هر ۱۰ ثانیه
۱: رطوبت و مقدار چربی
۲: دمای خمیر
۳: میکس کردن به اندازه
۴: خشک بودن و سرد بودن سیخ کباب
۵: مثلی کات کردن انتها و ابتدای کباب
۶: چرخاندن کباب روی منقل هر ۱۰ ثانیه
همه توضیحات ...