آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،به روش قنادی های قدیم ایران در چندین شکل ساده

25,528 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم ...
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺


---------------------------------------------------------------------------------
آموزش دانمارکی کارگاهی:

   • طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک نارگیلی:

   • طرز تهیه کیک نارگیلی کافی شاپی ,خوشمز...
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

مواد کرم دانمارکی:

شیر۵۰۰ گرم

شکر:۲۰۰گرم

آرد۱۴۰ گرم

کره:۳۰ گرم

وانیل:یک دوم قاشق چایخوری  

مواد شیرینی دانمارکی:

آب ولرم:۱۰۰ گرم

خمیر مایه:۱۵ گرم

تخم مرغ:۳ عدد

روغن مایع:۲۷۰ گرم

آب سرد:۲۰۰ گرم

آبلیمو:۲۰ گرم

خامه قنادی:۲۰ گرم

شکر:۱۰۰ گرم

بهبود دهنده:۲ گرم

شربت بار یا عسل:۳۰ گرم

وانیل:یک قاشق چایخوری

رنگ یا زعفران:یک قاشق غذاخوری

آرد نول یا چهار صفر:۹۰۰ گرم تا یک کیلو گرم

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
   / elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی

همه توضیحات ...