آموزش شیرینی دانمارکی بدون لایی رفتن،به روش قنادی های قدیم ایران در چندین شکل ساده
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------------------------------
آموزش دانمارکی کارگاهی:
• طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک نارگیلی:
• طرز تهیه کیک نارگیلی کافی شاپی ,خوشمز...
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
مواد کرم دانمارکی:
شیر۵۰۰ گرم
شکر:۲۰۰گرم
آرد۱۴۰ گرم
کره:۳۰ گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
مواد شیرینی دانمارکی:
آب ولرم:۱۰۰ گرم
خمیر مایه:۱۵ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:۲۷۰ گرم
آب سرد:۲۰۰ گرم
آبلیمو:۲۰ گرم
خامه قنادی:۲۰ گرم
شکر:۱۰۰ گرم
بهبود دهنده:۲ گرم
شربت بار یا عسل:۳۰ گرم
وانیل:یک قاشق چایخوری
رنگ یا زعفران:یک قاشق غذاخوری
آرد نول یا چهار صفر:۹۰۰ گرم تا یک کیلو گرم
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
/ elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی
---------------------------------------------------------------------------------
آموزش دانمارکی کارگاهی:
• طرز تهیه شیرینی دانمارکی به سبک قنادی...
-----------------------------------------------------------------------------
آموزش کیک نارگیلی:
• طرز تهیه کیک نارگیلی کافی شاپی ,خوشمز...
--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔
مواد کرم دانمارکی:
شیر۵۰۰ گرم
شکر:۲۰۰گرم
آرد۱۴۰ گرم
کره:۳۰ گرم
وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
مواد شیرینی دانمارکی:
آب ولرم:۱۰۰ گرم
خمیر مایه:۱۵ گرم
تخم مرغ:۳ عدد
روغن مایع:۲۷۰ گرم
آب سرد:۲۰۰ گرم
آبلیمو:۲۰ گرم
خامه قنادی:۲۰ گرم
شکر:۱۰۰ گرم
بهبود دهنده:۲ گرم
شربت بار یا عسل:۳۰ گرم
وانیل:یک قاشق چایخوری
رنگ یا زعفران:یک قاشق غذاخوری
آرد نول یا چهار صفر:۹۰۰ گرم تا یک کیلو گرم
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
/ elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی
همه توضیحات ...