طرز تهیه شیرینی دو رنگ برای عید نوروز با ماندگاری طولانی Bicolor cookies , art of pastry
شیرینی کره ای دورنگ خشک با ماندگاری طولانی برای عید نوروز
هنر شیرینی پزی
مواد لازم برای خمیر کاکائویی :
نصف ۱ عدد تخم مرغ ، ۸۵ گرم شکر ، ۱۵۰ گرم کره ، ۱/۲ ق چ وانیل ، ۲۰۰ گرم آرد سفید ، ۲ ق غ پودر کاکائو
مواد لازم برای خمیر سفید :
نصف ۱ عدد تخم مرغ ، ۷۵ گرم شکر ، ۱۵۰ گرم کره ، ۱/۲ ق چ وانیل ، ۲۲۵ گرم آرد سفید
Bicolor butter cookies
Ingredients for brown cookies :
1/2 egg , 85 gr sugar , 150 gr butter , 1/2 tsp vanilla , 200 gr white wheat flour , 2 tbsp cocoa powder
Ingredients for white cookies :
1/2 egg , 75 gr sugar , 150 gr butter , 1/2 tsp vanilla , 225 gr white wheat flour
#pastries #cookies #persianfood #persiancooking #persiancuisine #nowrooz #pastry
#شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید #شیرینی_کره_ای#شیرینی_دورنگ
هنر شیرینی پزی
مواد لازم برای خمیر کاکائویی :
نصف ۱ عدد تخم مرغ ، ۸۵ گرم شکر ، ۱۵۰ گرم کره ، ۱/۲ ق چ وانیل ، ۲۰۰ گرم آرد سفید ، ۲ ق غ پودر کاکائو
مواد لازم برای خمیر سفید :
نصف ۱ عدد تخم مرغ ، ۷۵ گرم شکر ، ۱۵۰ گرم کره ، ۱/۲ ق چ وانیل ، ۲۲۵ گرم آرد سفید
Bicolor butter cookies
Ingredients for brown cookies :
1/2 egg , 85 gr sugar , 150 gr butter , 1/2 tsp vanilla , 200 gr white wheat flour , 2 tbsp cocoa powder
Ingredients for white cookies :
1/2 egg , 75 gr sugar , 150 gr butter , 1/2 tsp vanilla , 225 gr white wheat flour
#pastries #cookies #persianfood #persiancooking #persiancuisine #nowrooz #pastry
#شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید #شیرینی_کره_ای#شیرینی_دورنگ
همه توضیحات ...