آموزش افزایش اعتماد به نفس فرزندان – راهکار و اقدامات والدین

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
46 بار بازدید - 4 ماه پیش - FaraDars: برای دسترسی به نسخه
FaraDars: برای دسترسی به نسخه کامل‌تر «آموزش افزایش اعتماد به نفس فرزندان – راهکار و اقدامات والدین» و دانلود فایل‌های همراه آموزش روی لینک زیر کلیک کنید:
https://fdrs.ir/dr1c

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: عزت‌نفس و اعتمادبه‌نفس و رابطه میان آن‌ها
0:10:40 درس ۲: بودن یاری‌بخش
0:16:34 درس ۳: عزت‌نفس چیست؟
0:19:45 درس ۴: شباهت و تفاوت اعتمادبه‌نفس و عزت‌نفس
0:26:06 درس ۵: اعتمادبه‌نفس چیست؟

اهمیت ‌آشنایی با نقش والدین در اعتمادبه‌نفس فرزندان چیست؟

بیشتر آسیب‌های اجتماعی که در نوجوانان مشاهده می‌شود، مربوط به عزت نفس و اعتماد‌به‌نفس آن‌ها است. وقتی در سن نوجوانی به یک شخصی توجه نمی‌شود و خانواده به او اهمیتی نمی‌دهند نوجوان به دنبال این است که در اجتماع دیده شود و ممکن است هر کاری را انجام دهد که به صلاح او نباشد.

آگاهی والدین از نقش خود در اعتمادبه‌نفس فرزندان، به چند دلیل مهم و تاثیرگذار است. اولا، به والدین کمک می‌کند تا از آسیب‌ها و مشکلات اجتماعی که نوجوانان ممکن است با آن‌ها روبرو شوند، پیشگیری و با ایجاد یک محیط حمایت‌آمیز و دلسوزانه، فرزندان خود را در مسیر درستی هدایت کنند. ثانیا، این آگاهی، به تربیت استعدادها و توانایی‌های نوجوانان کمک می‌کند. نوجوانان با اعتمادبه‌نفس پایین ممکن است باور کنند که قادر به یادگیری مهارت‌ها و استعدادهای جدید نیستند، در حالی که واقعیت این است که هر فردی با چندین استعداد به دنیا می‌آید و برعهده والدین است که این استعدادها را تشخیص دهند و آن‌ها را تقویت کنند.

افرادی که اعتمادبه‌نفس بالایی دارند، می‌توانند با کمک به دیگران، هوش اخلاقی خود را تقویت کنند و در تحقق اهداف خود و ایجاد تاثیر مثبت در جهان، عملکرد موفقی داشته باشند. در کل، آگاهی والدین از نقش خود در تقویت اعتمادبه‌نفس فرزندان نه تنها موجب جلوگیری از مشکلات اجتماعی نوجوانان می‌شود، بلکه به آن‌ها کمک می‌کند تا ظرفیت‌ها و استعدادهای خود را بهبود بخشند و افرادی با اعتمادبه‌نفس و مسئولیت‌پذیری شوند.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این آموزش، والدین یاد می‌گیرند که چگونه با آموزش و کسب آگاهی، نقش موثری در افزایش عزت نفس و اعتمادبه‌نفس فرزندانشان داشته باشند و درک کنند که رفتار امروز آن‌ها، تا چه اندازه در آینده فرزندانشان نقش به‌سزایی دارد. در این فرادرس یاد می‌گیریم که باید ابتدا روی خودمان کار کنیم؛ یعنی والدین توسعه‌یافته، والدینی هستند که ابتدا از مهارت خودآگاهی که بنیادی‌ترین آموزش برای هر فرد است شروع می‌کنند. سایر مهارت‌های زندگی را در خود توسعه می‌دهند و زمانی که یک من بهتر از خودشان ساختند. حال این پدر و مادر توسعه یافته می‌تواند با فرزندش ارتباط مناسب بگیرد و به رشد عزت نفس و اعتماد‌به‌نفس در فرزندش کمک کند.

این فرادرس به دو بخش تقسیم می‌شود:

چگونه من به عنوان پدر یا مادر با مهارت‌ها آشنا شوم و آن‌ها را در زندگی به کار بگیرم؟
چگونه با آموزش‌هایی که ديده‌ام به فرزندم کمک کنم تا او هم يک من بهتر از خودش بسازد.
در نهایت، سوالات اکثر والدین که به عنوان مخزن سوالات جمع‌آوری شده است را در یک جلسه پاسخ خواهیم داد.
4 ماه پیش در تاریخ 1402/11/29 منتشر شده است.
46 بـار بازدید شده
... بیشتر