طرز تهیه حلوای عراقی دهین - Daheena / Diheena

_Petite_Pretty
_Petite_Pretty
مواد لازم: شیر ۱ پ - کره ۱/۲ پ - روغن مایع ۱/۲ پ -شکر ۱ و ۱/۲ پ - شیره خرما ۲ ق غ - آرد ۲ پ - پودر نارگیل ۱ پ - مغز گردو ۱/۲ ...
مواد لازم:
شیر ۱ پ - کره ۱/۲ پ - روغن مایع ۱/۲ پ -شکر ۱ و ۱/۲ پ - شیره خرما ۲ ق غ - آرد ۲ پ - پودر نارگیل ۱ پ - مغز گردو ۱/۲ پ - گلاب ۲ ق غهل سابیده ۱ ق چطرز تهیه:کف ظرف مستطیل را با کره چرب می کنیم (قالب من ٣٠*١٧ بود)نصف پودر نارگیل را کف ظرف می ریزیم ابتدا شیر، روغن، شکر وکره رو با همدیگه مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد از اینکه شکر حل شد شیرۀ خرما را هم اضافه میکنیم ۱۰ دقیقه با شعله کم به صورت خیلی ریز بجوشه. آرد و پودر هل رو باهم مخلوط کرده، شعله گاز را خاموش کرده و آرد را اضافه می کنید. در این مرحله موقعی که دارید قاشق قاشق آرد رو اضافه میکنین حتما با همزن برقی هم بزنید که مواد کاملاً یکدست بشه بعد از اینکه تمام آرد را اضافه کردید غلظت موادتون تقریباً باید مثل فرنی باشه. حلوا را روی پودر نارگیلی که از قبل کف قالب ریخته ایم پخش می کنیم و صاف کرده بقیه پودر نارگیل را روی مواد میریزیم گردوها را مقداری خرد کرده روی آن ریخته و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه می پزیم سپس از فر بیرون آورده و صبر می کنیم تا کاملاً سرد بشه و بعد برش می زنیم.-حتما کف و دیواره های قالبتون را کاغذ روغنی بندازید برای جابجایی راحت ترین.-اگر نارگیل های روی حلوا طلایی نشده بود ۲ -۳ دقیقه شعله بالای فر را روشن میکنیم.-اگر طعم کره محلی را دوست دارید میتوانید از کره محلی استفاده کنید.-دستورهایی که ازین حلوا هست به همین صورته ولی من بعد از اینکه حلوا سرد شد و برش دادم روی نصف آن مقدار کمی شیره گرم ریختم مزه اش خیلی خوب شد ( اینجا بود که همه میگفتن باقلواست!) دقت کنید که مقدار شیره اصلاً زیاد نباشه یعنی جوری نباشه که کف ظرف تون خیلی خیس بشه.امیدوارم درست کنید و لذت ببرین
Iraqi Style FudgeRecipe by
Nawal Nasrallahnawalcooking.blogspot.com
ممنون که با سابسکرایب کردن در کانال و لایک کردن ویدیو ازما حمایت می کنید
ما را در اینستاگرام هم دنبال کنید
Instagram: _petite_pretty

#حلوا#دهینة#حلوامدرن #حلوا_عراقی‏#iraqihalwa#halwa#sweet#halava#diheena#halawa

همه توضیحات ...