سمبوسه ی پیتزایی جنوبی رو ، باید از یه جنوبی اصیل یاد بگیری✋🏾

razicook
razicook
سمبوسه معمولی بهتره یا پیتزایی؟؟من خودم عااااشق سمبوسه پیتزاییم اونم با سس تند فقط باید جنوبی باشی تا بدونی تو دور دورای شبونه س ...
سمبوسه معمولی بهتره یا پیتزایی؟؟من خودم عااااشق سمبوسه پیتزاییم اونم با سس تند فقط باید جنوبی باشی تا بدونی تو دور دورای شبونه سمبوسه چقد میچسبه🤣👋🏼😍والابخدا
این رسپی برای بابامه ک همیشه درست میکنه♥️😎 حرف ندااااره از خوشمزگی

مواد لازم؛
سیبزمینی ۲عدد متوسط« ۶۰۰ گرم»
فلفل دلمه ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
سوسیس کوکتل۳ عدد یا کالباس
قارچ ۶ عدد متوسط
ادویه؛فلفل زردچوبه فلفلسیاه اویشن ادویه فلافل«اخری ب دلخواهه»
ذرت کنسروی۳ قاشق غ
مخلوط جعفری و تره ۳ ق غ
نان لواش

اول سیبزمینی هارو ابپز کنین. بعد فلفل و پیاز رو خورد کنین.  پیازا رو با روغن کم ی تفت ریز بدید و بعد فلفل دلمه رو‌بریزید توش حرارت متوسط بلافاصله قارچای خورد شده هم اضافه کنین و بزارید تا با اب قارچها همه مواد خوب بپزن و خام نباشن
وقتی سرخ شدن ادویه جات رو اضافه کنین و حرارت خاموش. سیب زمینی هارو بعد از گرفتن پوستش رنده درست بزنین و مواد رو بهش اضافه کنین سبزی و ذرت هم اضافه کنین و نمک. سوسیس هارو هم رنده میکنیم و ب مواد اضاف میشه. بعد از اینکه هم زدیم اماده اس  هم میتونین ب روش معمول بپیچید و سمبوسه ی کوچیک داشته باشید هم اینکه بزرگ مثل من و خودتونو راحت کنین. 😝
راستی برای اینکه فسمتایی از نون ب هم بچسبن میتونین یکم ارد رو خمیر‌کنین و بعنوان چسب استفاده کنین😄
اگر خوشتون اومد سیو لایکش کنین برام خستگیم دربره👻

#اشپزی#آشپز#آش#آشپزخانه #غذا#غذای#غذاها #فستفود#فست_فود #دیزاین#دیزاینر#هنری#هنر#خوشمزه#لذیذ#سمبوسه#سمبوسه_پیتزایی#سمبوسه_جنوبی#پیتزا#فلافل#فلافل_آبادان #سمبوسه_خونگی#اشپزی_های_راضی_کوک
اشپزی ایرانی. اشپزی افغان. اشپزی ملل

همه توضیحات ...