Mille-Feuille Pastry - شیرینی ناپلئونی

PERSIMMON CHANNEL
PERSIMMON CHANNEL
35 بار بازدید - 4 سال پیش - Mille-Feuille Pastry. You can find
Mille-Feuille Pastry. You can find the ingredients and instructions in the video. Any queries? Please feel free to leave it in the comment section below.

میله (منظور میلّه نیستا! همون ناپلئونی بخونید ) 😉

مواد لازم: (برای هر نفر)

خمیر هزار‌لای آماده: ۱۰۰ گرم
خامه (دابل کریم): ۶۰ گرم
پودر قند: ۱.۵ ق.غ
گلاب: ۲ ق.چ (اختیاری)
عصاره وانیل: ۱ ق.چ

طرز تهیه:
این نوع از شیرینی ناپلئونی خیلی سریع آماده میشه، البته باید بگم که من از خمیر آماده استفاده کردم ، و طرز درست کردن خمیر هزار‌لای حرفه‌ای رو براتون توی آموزش های بعد میذارم.
خوب با پهن کردن خمیر شروع میکنیم و خمیر رو به اندازه نیم سانت باریک میکنیم و با یه قالب، ۲ تا لایه از توش در میاریم. نکته اینجاست که لایه های نازک تر به خوشمزه تر شدن این شیرینی کمک میکنه. اگه قطر رو نازک تر میگیرید، باید تعداد لایه ها رو بالا ببرید.
الان خامه رو آماده میکنیم. خارج از کشور، خامه ای که دسترس هست، خامه شل و آبکی هست که باید با همزن بزنیدش تا سفت بشه. ولی اگر ایران هستید، خامه آماده گیرتون میاد.
خوب، حالا خامه و ۱ قاشق پودر قند رو اضافه میکنید و هم میزنید و بعد بهش وانیل رو اضافه میکنید و دوباره هم میزنید. اگه دست داشتید الان بهش گلاب بزنید و دوباره هم بزنید.
الان لایه های خمیر و اضافه‌های خمیر رو توی فر به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بذارید.دقت کنید که این زمان به خیلی چیزها بستگی داره، مثل دمای فر، نوع حرارت و ...
ولی نشونش ابنه که خمیرتون پف میکنه و میاد بالا و روش طلایی رو به قهوه‌ای میشه. بعد که آماده شد خمیر رو بیارید بیرون و بذارید سرد بشه. وقتی سرد شد، خمیر های اضافی رو مطابق فیلم‌ خرد کنید و به همراه نصف قاشق پودر قند مخلوط کنید و کنار بذارید.
الان به ترتیب یک لایه خمیر و یک لایه خامه بزارید و ۲ بار تکرار کنید (بسته به نازکی خمیر اضافه کنید لایه ها رو). آخر سر هم یک لایه خامه و روش رو با تکه های خرد شده خمیر بپوشونید.
همین!


نوش لایف (جان) ❤

اگه سوالی هم داشتید زیر همین پست بنوسید تا جواب بدم.
با متشکر.

#ذلت_آچپزی_با_امیر، #میله، #خوشمزه، ،#رژیمی، #شیرینی، #دسر، #غذای_رژیمی، #غذای_کم چرب، #آشپزی، #غذای_کم_کالری، #غذای_کم_قند،
#فست_فود #خرمالو، #کانال_خرمالو

#cooking_with_amir, #delicious, #Mille-Feuille, #diet, #fastfood, #sweet, #dessert,
#diet_food, #low_fat_food, #cooking
#low_carb_food, #persimmon, #persimmonchannel
4 سال پیش در تاریخ 1399/03/28 منتشر شده است.
35 بـار بازدید شده
... بیشتر