آموزش شیرینی قرابیه/شیرینی ترکی/طرز تهیه شیرینی قرابیه
شیرینی عید ، قرابیه تیرتیل، شیرینی ترکی ❤️
سلام دوستای عزیزم پیشاپیش عیدتون مبارک ❤️
اگه هنور شیرینی عید درست نکردی پاشو همین الان وسایلاشو آماده کن که سریع درست میشه و میز عیدتو قشنگتر کن 😍
مواد لازم 📣
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ونیم پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ونیم ق چ
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق سوپخوری
نکات 🔴
🔺بیش از اندازه شیرینیذاگه داخل فر بمونه خشک میشه
🔺این شیرینی با شیرینی های اتریشی متفاوته
🔺تخم مرغ هارو حتما دونه دونه اضافه کنین
🔺سابسکرایب فالو لایک و کامنت یادتون نداره
🟣کره و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن حدود ۲ دقیقه بزنین
🟣تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنین و هر تخم مرغ رو ۲ دقیقه بزنین به همراه وانیل
🟣روغن مایع رو هم اضافه کنین
🟣۲ ق غذاخوری از آرد رو جدا کنین
🟣مابقی آرد و بکینگ پودر رو با الک به تدریج به مداد اضافه کنین و مخلوط کنین
🟣مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین
🟡به یکی از قسمت ها پودر کاکائو و به قسمت بعدی آردی که جدا کرده بودین رو بزنین و مخلوط کنین
🟡داخل قیف میریزیم و توو سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم پایپ میکنیم
🟢میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
🔴دمای فر ها با هم متفاوته اگه از تستر استفاده میکنین با دمای ۱۴۰ فر استفاده کنید
به هر روشی که دوست داشتین تزئین کنین و نوش جونتون باشه 😍❤️دوستون دارم
سلام دوستای عزیزم پیشاپیش عیدتون مبارک ❤️
اگه هنور شیرینی عید درست نکردی پاشو همین الان وسایلاشو آماده کن که سریع درست میشه و میز عیدتو قشنگتر کن 😍
مواد لازم 📣
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ونیم پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲ ونیم ق چ
کره ۱۲۵ گرم
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱ ق سوپخوری
نکات 🔴
🔺بیش از اندازه شیرینیذاگه داخل فر بمونه خشک میشه
🔺این شیرینی با شیرینی های اتریشی متفاوته
🔺تخم مرغ هارو حتما دونه دونه اضافه کنین
🔺سابسکرایب فالو لایک و کامنت یادتون نداره
🟣کره و پودر قند رو با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن حدود ۲ دقیقه بزنین
🟣تخم مرغ را دونه دونه اضافه کنین و هر تخم مرغ رو ۲ دقیقه بزنین به همراه وانیل
🟣روغن مایع رو هم اضافه کنین
🟣۲ ق غذاخوری از آرد رو جدا کنین
🟣مابقی آرد و بکینگ پودر رو با الک به تدریج به مداد اضافه کنین و مخلوط کنین
🟣مواد رو به دو قسمت تقسیم کنین
🟡به یکی از قسمت ها پودر کاکائو و به قسمت بعدی آردی که جدا کرده بودین رو بزنین و مخلوط کنین
🟡داخل قیف میریزیم و توو سینی فری که کاغذ روغنی انداختیم پایپ میکنیم
🟢میره داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
🔴دمای فر ها با هم متفاوته اگه از تستر استفاده میکنین با دمای ۱۴۰ فر استفاده کنید
به هر روشی که دوست داشتین تزئین کنین و نوش جونتون باشه 😍❤️دوستون دارم
همه توضیحات ...