طرز تهیه ژیگو، یک خوراک لذیذ ، شیک و مجلسی( ران گوسفند) در فر

13,667 بازدید
بیشتر
مامان مری
مامان مری
ژیگو اصالتاً یک غذای فرانسوی است، ولی ایرانی ها هم این غذا را تهیه می‌کنند، که البته کمی متفاوت با روش فرانسوی است . روشی که که ...
ژیگو اصالتاً یک غذای فرانسوی است، ولی ایرانی ها هم این غذا را تهیه می‌کنند، که البته کمی متفاوت با روش فرانسوی است . روشی که که من بهتون اموزش میدم نه تنها خیلی آسان هست بلکه خیلی سالم و خوشمزه و آبدار  است . این غذا را با هر قسمت از بدن گوسفند و یا گوساله درست کنید که من گوشت ران گوسفند رو ترجیح میدم .
این غذا هم بدون سس و هم باسس گوجه فرنگی هم درست میشه که سلیقه ای است . همراهان عزیز
از زعفران که در تهیه مواد اولیه گفتم غافل نشید که هم طعم و هم عطر خیلی خوبی به غذا مون میده .
زعفران ۱/۲ ق م
زردچوبه یک ق م
فلفل سیاه یک ق م
آویشن یک ق م
نمک ۲ ق م
رب گوجه ۵ ق غ
روغن یا کره ۵ ق غ
رزماری خشک یا تازه مقداری
سیر ۱۰ حبه
پیاز درشت یک عدد
فلفل دلمه ای سبز یک عدد
درست کنید و نوش جان کنید . 🙏🙏🙏🌺❤️

همه توضیحات ...