شیرینی رسپیــری فوق العاده ترد, لطیف و خوشمزه مناسب مراسم و میهمانی‌های شما ... Raspiri Cookies

1,390 بازدید
بیشتر
sabzotorsh
sabzotorsh
شیرینی رسپیری این شیرینی از آموزشهای شادروان مطهره سیاح هست که در سری های اول مجله هنر آشپزی چاپ شدشیرینی بسیار دلپذیری ...
شیرینی رسپیری
این شیرینی از آموزشهای شادروان مطهره سیاح هست که در سری های اول مجله هنر آشپزی چاپ شد
شیرینی بسیار دلپذیری هست و طعم ملایمی داره  در رده شیرینی های ونیزی قرار می گیره و اگه از کسانی هستین که دوست دارین چایی تون رو در کنار یه شیرینی کم شیرین و ترد که به اصطلاح توی دهن آب می شه میل کنید این شیرینی برای شماست
همچنین برای عید نوروز هم بسیار عالی هست و خود من چند بار در نوروزهای مختلف از اون در کنار مابقی شیرینی هام از مهمانهام پذیرایی کرده م

مواد لازم:

آرد 225 گرم
مارگارین 225 گرم
پودر قند 50 گرم
آرد ذرت 50 گرم
پودر نسکافه 2 قاشق چایخوری
آب جوش 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:
قبل از هرچیز قهوه فوری را با آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید تا حرارت خودش رو از دست بده
مارگارین در دمای محیط قرار داده شده رومقداری با هم زن بزنید تا نرم بشه بعد پودر قند رو اضافه کنید و مجددا بزنید تا کرم مانند و لطیف بشه (تقریبا سه چهار دقیقه) و بعد قهوه اماده و وانیل رو هم اضافه کنید مجددا مواد رو بزنید وقتی کاملا مواد با هم مخلوط شد آرد الک شده رو به همراه نشاسته ذرت به مواد اضافه کنید و تا جایی که خمیر لطیفی به دست بیارید مواد رو با هم مخلوط کنید
تو این مرحله مواد رو زیاد از حد هم نزنید
نهایتا داخل یک قیف ضخیم با ماسوره ستاره ای شکل بریزید و با فاصله در سینی کاغذ روغنی انداخته شده پایپ کنید
سینی رو به مدت 15 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک بشه و بعد
در فر از پیش گرم شده با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که بوی شیرینی بلند بشه و کناره های شیرینی طلایی بشه بپزید

نکته:
اگر احساس کردید خمیر شیرینی سفت هست ترجیحا از ماسوره‌های کوچک استفاده نکنید تا راحت‌تر بتونید شیرینی ها رو با قیف شکوفه بزنید 🥰


درصورتی که مارگارین در دسترس نداشتین می‌تونین از کره استفاده کنین

امیدوارم از این شیرینی خوشمزه همه‌پسند خوشتون بیاد 🌹

همه توضیحات ...