قرمه سبزی حرفه ای با راز هایی که آشپز های هیئتی آسون به کسی یادش نمی دن

meraj mousavi
meraj mousavi
قرمه سبزی به نظر من شناسنامه غذاهای ایرانی هست و بهترین قرمه سبزی ها رو معمولا آشپز هایی که تو مقدارزیاد درست می کنن مثل هیئ ...
قرمه سبزی به نظر من شناسنامه غذاهای ایرانی هست و بهترین قرمه سبزی ها رو معمولا آشپز هایی که تو مقدار
زیاد درست می کنن مثل هیئت ها استادش هستن. ولی اونها توی مقدار زیاد یک سری قلق دارن که اکر تو مقدار کم
هم اجرا کنید قرمه سبزیتون حرفه ای می شه. این ویدیو رو تقدیم می کنم به عمو مسعود که قرمه سبزی رو جوری
درست می کرد که هیچ کجا رو دستش ندیدم. عمو مسعود کمالی الان بینمون نیست ولی یادش همیشه توی ذهن و قلبمون هست.
این ویدیو بماند به یادگار برای این مرد بزرگ

مواد لازم برای ۴ نفر
تره: ۲۰۰ گرم
جعفری: ۱۰۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم
شمبلیله: ۲۰ گرم
اسفناج: چند برگ
پیاز: ۲ عدد متوسط
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز: برای هر نفر یک مشت کوچک یا ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
مغز لیمو عمانی: ۱ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: برای هر نفر یکی
برگ بو: ۱ عدد

.
.
.
.
.
#قرمه_سبزی
#قرمهسبزی
#خورشت
#خوروشت
#خورشت_قرمه_سبزی
#غذای_ایرانی
#آشپزی
#آشپزی_ایرانی
#معراج
#meraj

همه توضیحات ...