چای چورگی زنجان #چای_چورگی_زنجان

آشپزی با فرشته فود  fereshtehfood
آشپزی با فرشته فود fereshtehfood
...
#نون_چایی یا #چای_چورَگی  فقط مخصوص  #زنجان هست و هیچ جای دیگه پیداش نمیکنید 😊 بیشتر در ماه رمضون در قنادی ها پخته میشه و از خوشمزگیش هر چی بگم کم گفتم
اصلا مگه میشه ماه رمضون باشه و چای چورَگی نخوری 😁
 اینم دستورش ک با بازاری مو نمیزنه😍😋

#چای_چورگی
#نان_چای_زنجان

تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان پر
آرد قنادی:  4 و نیم لیوان (ممکنه چند قاشق بیشتر لازم بشه)
شربت بار بدون زعفران یا عسل رقیق شده 4 قاشق غذا خوری
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
خمیر مایه: یک قاشق چایخوری
پودر هل: نصف قاشق چایخوری
گلاب یک قاشق غذا
وانیل یک قاشق چای
کنجد: برای تزیین

رومال: روغن مایع
شیره انگوریا شیره خرما یک قاشق غذا سر خالی ( قابل حذف)
زعفران یک قاشق چای
زرده تخم‌مرغ:یک عدد

تخم مرغ ها رو با همزن حسابی بزنید شکر و هل رو اضافه کنید و چند دقیقه بزنید تا کرم رنگ حجم دار بشه .شیر رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا شکر کاملا حل بشه سپس شربت بار و روغن‌مایع و گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید.

❌⛔️ اینو اینجا بگم دقت کنید من پودر خمیرترش فوری استفاده کردم وب مواد خشک اضافه کردم شما اگه از مخمرتون مطمین نیستین شیر رو ی کم ولرم کنید بریزین تو شیرتون بزارین ی رب استراحت کنه عمل بیاد بعد همون قسمت که گفتم شیر اضافه بشه ب مواد تخم مرغ و. اضافه کنید⛔️❌ اما اگه پودرخمیر ترش فوریه به همین صورت ادامه بدین👇

بکینگ پودر و پودر خمیر فوری و وانیل رو به آرد اضافه کنید و دو بار الک کنید  به مواد اضافه کنید اول با قاشق مخلوط کنید بعد با دست خمیر رو جمع کنید زیاد ورز ندید که به روغن میوفته..کلا خمیر بسیار لطیف هست.
خمیر همنطور ک در فیلم هست خیلی چسبنده هست بیش از حد آرد نریزید در حدی که خمیر کمی جمع بشه کافیه چون بعد از استراحت خمیر خودشو جمع میکنه و اصلا به دست نمیچسبه ( خمیر خیلی ور نمیاد و حجیم نمیشه اما فیلم ببینید انگشت ک میزنم دیگه چسبندگی نداره راحت تو دست شکل میشه داد)
یه ظرف رو کمی چرب کنید خمیر رو داخلش بزارید روش نایلون بکشید و یه پارچه تمیز روش بکشید بزارید یک ساعت استراحت کنه.
خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم کنید (من هر قسمت رو صد گرم گرفتم و ۱۳ عدد نون چایی شد) بعد به شکل بیضی دربیارید و روی خمیر کمی وردنه بکشید تا به ضخامت یک سانت و طول ده سانت دربیاد..
فر رو حتما ده الی یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه روشن کنید.
خمیر احتیاج به استراحت دوم نداره.روی هر خمیر با فرچه روغن مایع رومال کنید
زرده و زعفران و شیره انگور(شیره انگور برای تیره تر کردن رنگ روماله نداشتین میتونید حذف کنید) همه مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر رومال کنید و بعد با چنگال روی خمیر خط بندازید و کمی کنجد بپاشید.
به مدت دوازده الی پانزده دقیقه بزارید داخل فر و دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید که روش هم طلایی بشه.
مراقب باشید زیرش نسوزه خودتون حواستون باشه دمای فرها با هم فرق داره
بعد از اینکه یه کم از داغی افتاد در ظرف درب دار بگذارید که نونها خشک نشه

همه توضیحات ...