کباب چنجه/راز پنبه کردن گوشت چنجه/کباب چنجه خوشمزه/چگونه کباب چنجه خوشمزه زعفرونی درست کنیم؟

آشپزی آسان با مهتاب
آشپزی آسان با مهتاب
😋دیگه وقت آن رسیده که بدونی چگونه گوشت چنجه ای رو نرم و پنبه ای کنید..کباب چنجه زعفرانی یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین و محبوب‌ ...
😋دیگه وقت آن رسیده که بدونی چگونه گوشت چنجه ای رو نرم و پنبه ای کنید..کباب چنجه زعفرانی یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین و محبوب‌ترین غذاهای گوشتی در سراسر دنیا است.
خاستگاه آن در خاورمیانه و عمدتآ ایران است.اسم اصلی این کباب کنجه هست. که اون رو چنجه می‌نامند. این کباب بعدها در آسیای صغیر رایج شد و هم‌اکنون در سراسر جهان این غذای خوشمزه تهیه می‌ شود. برای درست کردن چنجه گوشت بره استفاده می کنند.اما امروزه از راسته و یا فیله و مغز ران و گوشتهای دیگری مانند گوشت گوساله گاو و ...هم استفاده میکنند.
🚺منافی هستم و امروز میخوایم با هم یک کباب چنجه نرم و لطیف و با طعمی لذیذ رو درست کنیم. بدون هیچ مواد افزودنی اضافی که طعم واقعی گوشت کباب چنجه رو از دست ندیم.
🙏پیشاپیش از حمایت شما عزیزان سپاسگزارم.⚘

🔴مواد لازم برای تهیه کباب چنجه:
💥فیله گوسفندی یا راسته و فیله و یا مغز ران و یا راسته گوساله۶۰۰ گرم
💥دنبه گوسفندی۲۰۰ گرم
💥پیاز۲ عدد متوسط و خلالی خرد شده
💥زعفران دم کرده کمی
💥نمک به مقدار کافی

👩‍🍳🔪ابتدا گوشتها و دنبه ها رو در اندازه های یکسان خرد میکنیم.۲ یا ۳ سانتی.

🔪سپس پیازها رو بصورت خلالی و درشت خرد میکنیم.چرا ؟چون در موقع به سیخ کشیدن و کباب کردن گوشت به آنها نچسبد و نسوزد و طعم کباب ما رو خراب نکند.
🔪حالا گوشت ها و دنبه ها و پیازها رو داخل یک زیپ کیپ ریخته و کمی هم زعفران دم کرده به آنها اضافه میکنیم.
🔪حالا در کیسه رو بسته و آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال میگذاریم تا گوشت ها بیات بشن.
✅یادتون باشه برای تهیه کباب،از گوشت بیات استفاده کنید .
برای تهیه کباب چنجه باید برنامه ریزی داشته باشید و از روز قبل مقدمات پخت کباب رو فراهم کنید.تا یک کباب لطیف و نرم و لذیذ باشید.
🔪حالا بعد از ۲۴ ساعت(یک شبانه روز) گوشت ها رو بصورت دو تکه گوشت و یک تکه دنبه به سیخ می‌کشیم.البته سیخ کشیدن کباب چنجه سلیقه ایست.میتوانید یکی در میان گوشت و دنبه به سیخ بکشید. و یاگوشتها در یک سیخ و دنبه ها در سیخی دیگر باشند.میتوانید بین گوشتها از فلفل دلمه ای و یا پیاز و ... که دوست دارید استفاده کنید.عده ای دوست ندارند که دنبه استفاده کنند،و به گوشت در زمان استراحت روغن زیتون می‌زنند که این هم متداول است.اما من به شخصه دوست ندارم طعم واقعیه گوشت رو با چیزهای دیگر مخلوط کنم و یا برای بیات شدن گوشت از چیزهایی مانند کیوی و یا پودر گوشت نرم کن استفاده کنم.چون اگر از این چیزها در کباب چنجه استفاده کنید،نه تنها طعم واقعی کباب چنجه رو خراب کردید،بلکه خواص گوشت رو از بین بردید.
🔪خوب در انتها ما وقتی گوشتها را همانطور که گفتم سلیقه ای به سیخ کشیدیم و فاصله گوشتها رو هم در زمان سیخ کشیدن رعایت کردیم،تا گوشتها بطور فشرده بهم نچسبند و کمی فاصله بین تکه بعدی میگذاریم که این‌ خود باعث می‌شود که سیخ ها روی آتش داغ شوند و گوشت کباب ما مغر پخت شود.حالا گوجه فرنگی های یک اندازه و یک دست رو هم به سیخ میکشیم.فلفل ها رو هم به همچنین.
🔪حالا ابتدا گوشتها رو روی آتش منقل که از قبل آماده کردیم،میگذاریم و در مرحله بعد گوجه ها و فلفل ها.
🔪بر خلاف جوجه، کباب باید با حرارت تند پخته شود.مرتب سیخهای رو روی آتش بچرخانید تا حرارت بطور یکسان به همه جای گوشتها برسد.
🔪حالا به گوشتهای در حال کباب شدن کمی نمک میزنیم تا گوشت آب خود را از دست ندهد و مزه دار شود.
وقتی رنگ گوشتها بصورت طلایی و خوشرنگ شد دیگر کار تمام است و کباب چنجه(کنجه)ما آماده هست.
میتوانید موقع سرو کردن از پیاز و سماق و ریحان و دوغ محلی و یا سالاد شیرازی در کنار این غذای خوشمزه استفاده کنید.😋

آموزش کباب چنجه زعفرونی
آموزش کباب چنجه نرم و پنبه ای
آموزش بیات کردن گوشت کباب
آموزش کباب خوشمزه
آموزش کباب بی نظیر
آموزش کباب چنجه حرفه ای
آموزش کباب چنجه اصیل ایرانی
آموزش کباب با گوشت گوساله
آموزش کباب چنجه
آموزش کباب

آموزش ترفندهای آشپزی
آموزش آشپزی حرفه ای
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی ایرانی
غذای خوشمزه ایرانی
آشپزی آسان
آشپزی ایرانی
آشپزی ایرانی جدید
آشپزی افغانی
آشپزی آسیایی

طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه کباب خوشمزه
طرز تهیه کباب حرفه ای
طرز تهیه کباب چنجه نرم و پنبه ای
طرز تهیه کباب اصیل ایرانی
طرز تهیه کباب چنجه بی نظیر
طرز تهیه کباب با گوشت گوساله
طرز تهیه کباب چنجه لذیذ
طرز تهیه کباب با گوشت چنجه ای
طرز تهیه کباب بی نظیر

https://instagram.com/benush_laghar_s...
https://instagram.com/asaldamavand7?i...
https://instagram.com/azin_food?igshi...

🍖هنگام رسیدن میهمان سرزده،اصلا نگران نباشید و کافیه به لینک زیر سر بزنید:
@user-fb2zn9om2c

🍚🍗زرشک پلو با مرغ:
زرشک پلو با مرغ/زرشک پلو با مرغ بی نظ...

🥩استیک جادویی و آبدار:
طرز تهیه استیک/استیک جادویی/استیک نرم...

🌮رولت گوشت خوشمزه با گردو و زرشک:
آموزش رولت گوشت خوشمزه/رولت گوشت مجلس...

🍫حلوا ارده خونگی خوشمزه و بی نظیر:
طرز تهیه حلوا ارده خونگی/ حلوا ارده خ...

🍇دلمه برگ مو:
طرز تهیه ی دلمه برگ مو/دلمه خوشمزه/دل...

📕پلی لیست غذاهای نونی:
پلی لیست غذاهای نونی

📕پلی لیست حلواهای خوشمزه:
Playlist

📕پلی لیست پلوهای مخلوط:
Playlist

📕پلی لیست خورشتها:
پلی لیست خورشتها:

📕پلی لیست ترفندهای آشپزی:
بهترین روش عصاره گرفتن از قلم/عصاره ق...

#کباب
#کباب_چنجه
#کباب_خوشمزه
#کباب_بینظیر
#غذای_خوشمزه

کباب چنجه خوشمزه
کباب چنجه زعفرانی
کباب چنجه حرفه ای
کباب چنجه نرم و پنبه ای
کباب چنجه رستورانی
غذای اصیل ایرانی
غذای خوشمزه
آشپزی حرفه ای
آشپزی ایرانی جدید
آشپزی جدید

همه توضیحات ...