نان خمیرترش کلاسیک

Mana bakes bread
Mana bakes bread
نان خمیرترش کلاسیک ...
نان خمیرترش کلاسیک
#bakingbread #homebread #sourdoughbread
#نان خمیرترش#نان#خمیرترش
آرد نان ۴۰۰گرم
آب ۳۵۰گرم
آرد کامل۵۰گرم
لوین(خمیرترش فعال شده)۱۰۰گرم
نمک ۱۰گرم
از شب قبل۲۵گرم خمیرترش از یخچال خارج کرده با ۵۰گرم آب و۵۰گرم آرد مخلوط کردم (درب ظرف را روش گذاشتم ولی کیپ نکردم)بسته به دمای محیط وقدرت خمیرترش زمان به پیک رسیدن متفاوت است بین ۶تا۸ساعت که از دو برابر حجم اولیه بیشتر می شود.
آب و لوین را ابتدا مخلوط وسپس نمک را اضافه میکنیم
سپس آرد نان و آرد کامل گندم را تاجایی بالیسک مخلوط میکنیم که ذره ای آرد خشک باقی نماند.
بعد از ۳۰دقیقه استراحت سه ست کشش وتازدن(slap&fold)داریم که در ست سوم خمیر به کاسه چرب شده منتقل می شود تا تقریباً دوبرابرشود.
بعد از حدود سه ساعت خمیر را به کمک کاردک گردکرده۳۰
دقیقه بدون درپوش روی پیشخوان قرار می دهیم.
سبد را آرد برنج می پاشیم shapeنهایی کرده داخل سبد روانه یخچال تا ۱۲ساعت می شود
بعد از تیغ زدن د رفر با دمای ۵۰۰درجه فارنهایت (۲۶۰درجه سانتیگراد)با درب بسته ۲۰دقیقه و۱۵دقیقه با همان دما وفن روشن پخت می کنیم
یکساعت روی توری سیمی بماند بعد برش بخورد
#iranianbread#نانوایی

همه توضیحات ...