The Best Fragrant Tea bread, Teebrot, چای چورک زنجان (Chai_Churak) #bread #iranianfood #persianfood

2,827 بازدید
بیشتر
Madiify
Madiify
Tea Bread (Chai-Churak):Deutsch unten, پارسی در انتهاIt is a special bread that is baked in one of the cities of Iran na ...
Tea Bread (Chai-Churak):
Deutsch unten, پارسی در انتها
It is a special bread that is baked in one of the cities of Iran named Zanjan. This small bread is very common during Ramadan and usually served with tea.
Ingredient:
550 gr plain flour
90 ml milk
80+ 20 ml oil
1/4 tsp salt
7 gr yeast
190 gr sugar
2 eggs
2 tbsp rose water
1/2 tsp cardamom
some sesame seeds
1 egg yolk
__________
Teebrot (Tschei-Tschorak)
Es ist ein spezielles Brot, das in Zandschan, einer Stadt im Iran, gebacken wird.  Dieses Brot ist im Ramadan sehr verbreitet und es wird normalerweise mit Tee serviert.
Die Zutaten:
2 Eier
550 g Mehl
2 EL Rosenwasser
1/2 TL Kardamom
1/4 TL Salz
7 g Hefe
190 g Zucker
90 ml Milch
80 + 20 ml Öl
etwas Sesamsamen
1 Eigelb
_____________
سلام عزیزان😊
امروز براتون طرز تهیه چای_چورک رو آماده کردم.
این ویدیو تا جایی که جستجو کردم تا حالا به زبان انگلیسی و آلمانی وجود نداره و خوشحالم که می تونم یکی از خوشمزه های وطنی رو به غیر ایرانی ها معرفی کنم. این نون سوغات شهر زنجان هست و در ایام ماه رمضان بسیار مورد توجه است. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.
مواد لازم:
٥٥٠ گرم آرد
٢ عدد تخم مرغ
٢ ق.غ گلاب
١/٢ ق.چ پودر هل
١٩٠ گرم شكر
۷ گرم مخمر
١/٤ ق.چ نمك
٩٠ م.ل شير
٨٠+ ٢٠ م.ل روغن
كمی کنجد
۱ عدد زرده تخم مرغ
به طور معمول در نوع بازاریش برای رومال از زرده تخم مرغ استفاده میشه اما اگر دوست داشتین، می تونین چند قطره زعفران دم کرده غلیظ هم به زرده اضافه کنین تا عطر فریبنده تری داشته باشه.

همه توضیحات ...