کشک بادمجان درست و حسابی، مزه‌ای لایق مدال المپیک که در مورد ۳۵ سال تکامل با شما صحبت می‌کند

446,383 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
سوال: آیا بادمجان می‌تواند صحبت کند؟پاسخ: بله. در صورتی که بطور محترمانه (یعنی بدون له‌و‌لورده شدن) با کشک، پیازداغ، سیرداغ، ...
سوال: آیا بادمجان می‌تواند صحبت کند؟
پاسخ: بله. در صورتی که بطور محترمانه (یعنی بدون له‌و‌لورده شدن) با کشک، پیازداغ، سیرداغ، نعناداغ، و آب یخ ترکیب شود، حتما با شما صحبت خواهد کرد.
مهیار در این ویدیو، حاصل ۳۵ سال تلاش برای یافتن کشک بادمجان آرمانی خود را تقدیم شما نموده است
همچنین روش متفاوت و حرفه‌ای تهیه پیازداغ و سیرداغ هم بطور کامل توضیح و آموزش داده شده است.


مواد مورد نیاز (برای ۸ نفر به عنوان غذای اصلی یا ۱۵ الی ۲۰ نفر مزه)
بادمجان تازه حدود ۳ کیلوگرم
پیاز سفید یا زرد حدود ۲ کیلوگرم
روغن مایع (ترجیحا آفتابگردان) برای سرخ کردن بادمجان و تهیه پیازداغ و سیر داغ: حدود ۳ فنجان
سیر تازه ۲ کله کامل
نعنا خشک ۴ قاشق غذاخوری
کشک دو پیمانه (نیم لیتر)
مغزگردو: نیم الی یک پیمانه
زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه

Ingredients for roughly 8 main servings or 15~20 mazzeh (side) servings:
Eggplants: 3 kg
white onions: 2 kg
Veg. oil: about 3 cups
Fresh garlic: 2 heads
Dried mint: 4 tbsp
Kashk (google "iranian kashk"): 2 cups
Walnuts: 1 cup, shelled
Turmeric powder: 1 tsp
salt and freshly ground black peper: to taste

همه توضیحات ...