آموزش میکادو یا میشکا:به روش کاملا کارگاهی با دو نوع تزئین شیک ،درست مثل قنادی ها

6,242 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
آموزش میکادو یا میشکا درجه یک😋 خدمت شما عزیزان🥰 دوستان عزیز که میتونید برای مراسمات ازش استفاده کنید چون هم مدت نگهداری بالایی ...
آموزش میکادو یا میشکا درجه یک😋 خدمت شما عزیزان🥰 دوستان عزیز که میتونید برای مراسمات ازش استفاده کنید چون هم مدت نگهداری بالایی داره و هم حمل این نوع شیرینی ها براحتی و بی دردسر هستش

میکادو در کارگاه به دو روش تولید میشه همونطور که در فیلم ذکر کردم یک نوع با خرده شیرینی و نوع دوم با آرد نخودچی و آرد سفید هستش. من نوعی رو به شما آموزش دادم که رسپی کاملا به خودم اختصاص داره و با تجربه و تمرین به یه میکادوی خوشمزه رسیدم که  کلی باهاش سفارش بالا داشتم که خداروشکر مورد پسند مشتریان عزیزانم بوده 😊
با این روش و رسپی که من براتون به آموزش گذاشتم دیگه نگرانی اینو ندارین که لایه های شیرینی موقع برش از هم جدا بشه البته با رعایت تمام نکاتی که در فیلم خدمتتون ذکر کردم بازم سوالی داشتین کامنت کنید حتما جواب میدم 😊 و مثل همیشه با لایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم کن که برای تهیه آموزشهای جدید ازت انگیزه بگیرم🙏🌹

⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

مواد لازم:
آرد سفید : ۳۵۰ گرم
 نشاسته ذرت: ۳۰گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودرقند یا پودرشکر: ۲۵۰ گرم
کره: ۱۰۰ گرم
روغن مایع: ۲۰۰گرم
نان میکادو: پنج ورق
شکلات شیری یا تلخ به همراه روغن مایع بن ماری شده به میزان لازم
دارچین : ۲ قاشق مرباخوری به دلخواه
پودرکاکائو: ۳ قاشق غذاخوری به دلخواه

همه توضیحات ...