به روش اصفهانی براتون درست کردم / طرز تهیه کوفته ریزه آرد نخودچی اصفهان / آموزش آشپزی

13,521 بازدید
بیشتر
Maman Banoo
Maman Banoo
به روش اصفهانی براتون درست کردم / طرز تهیه کوفته ریزه آرد نخودچی اصفهان / آموزش آشپزیسلام دوستان نازنینم ، امیدوارم حالتون خ ...
به روش اصفهانی براتون درست کردم / طرز تهیه کوفته ریزه آرد نخودچی اصفهان / آموزش آشپزی
سلام دوستان نازنینم ، امیدوارم حالتون خوب باشه .
امروز تو این ویدئو طرز تهیه کوفته ریزه آرد و نخودچی اصفهان رو آموزش دادم . کوفته ریزه از غذاهای قدیمی و سنتی کشورمون هست که با گوشت چرخ کرده درست میشه و خیلی لذیذ و خوشمزه‌ست ، این فذای خوشمزه رو هم میتونید با نان و هم با برنج کته میل کنید . این غذای خوشمزه رو به اسمهای دیگه هم صدا میکنن  مثل قیمه ریزه و قرمزه  .
این غذا با دستورهای مختلفی طبخ میشه و همچنین اگر زمان زیادی برای درست کردن غذا ندارید و میخواید یه غذای فوری و آسان و خوشمزه درست کنید ، بهتون پیشنهاد میکنم حتما این کوفته ریزه خوشمزه رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرید .
طرز تهیه کوفته قیمه ریزه آرد و نخودچی اصفهان :
گوشت چرخ کرده ، آرد نخودچی و پیاز رنده شده که آبش را گرفته اید را با نمک ، زردچوبه ، فلفل سیاه و تره خشک اضافه کنید و خوب ورز دهید و یک ربع در یخچال بگذارید . بعد از یک ربع گوشتها را به اندازه گردو آماده کنید ، بعد یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید و بعد یک قاشق چایخوری زردچوبه را اضافه کنید و بعد از آن رب را اضافه کنید وقتی که رب تفت خورد نمک و فلفل بزنید و آب را اضافه کنید جوش که آمد  گوشته ارا که از قبل آماده و مدل کوفته درست کرده اید را به قابلمه که سس درحال جوشیدن هست اضافه کنید و چند دقیقه که گذشت درب قابلمه را بگذارید و با شعله کم بگذارید برای مدت نیم ساعت بپزد بعد داخل ظرف سرو بکشید و با نان و سبزی خوردن نوش جان کنید .
مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه :
گوشت چرخ‌کرده سیصد گرم
پیاز یک عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
آب چهار لیوان فرانسوی
زعفران دم کرده درصورت دلخواه دو قاشق غذاخوری
آرد نخودچی نصف لیوان فرانسوی
تره خشک سه قاشق غذاخوری ( اگر تره خشک در دسترس نبود میتوانید از دو قاشق نعنا استفاده کنید )

#کوفته_ریزه
#غذای_سنتی
#آشپزی_ایرانی

همه توضیحات ...