شیرینی ساق عروس
آموزش ساق عروس
خمیر مدل اول
نحوه پخت فقط در فر
کره یا روغن جامد یا روغن صاف : دویست
گرم
من از کره اطلس طلایی استفاده کردم
پودر قند : هشتاد گرم
ارد سفید :چهارصد گرم
پودر هل یک ق چ(میتوان به دلخواه از دارچین،پودر گل سرخ ،یا زنجبیل یا وانیل استفاده کرد)
گردو به میران لازم
روغن جامد یا صاف را روی بخار آب بنماری کرده تا کاملا صاف شود و سپس اجازه داده تا کاملا خنک شود و بعد قابل استفاده هست
اگر از کره استفاده میشود حتما آب کره گرفته شود
کره،هل ،پودر قند را خوب ترکیب کرده تا کرمی شود دو الی سه دقیقه با همزن خوب هم بزنید
ارد را کم کماضافه و با همزن هم بزنید تا به شکل خرده نان شود و سپس با دست خوب مواد را ورز داده تا جمع شود و حالت
چسبندگی نداشته باشد
از خمیر گلوله های سی گرمی یا به اندازه گردو جدا کرده و داخلش مغزی دلخواه قرار داده و خوب فرم بدین و در سینی کمی با فاصله از هم قرار بدین نیازی به کاغذ روغنی نیست
در فر از قبل گرم شده فر گازی با دمای صدو هشتاد
و در فر برقی با دمای صد وشصت به مدت ده الی پانزده دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بدهد
بعد از پخت اجازه بدین کاملا خنک شود و سپس از سینی جدا کنید
ما با این میزان مواد حدود شانزده عدد شیرینی داشتیم
برای تزیین
کمی پودر قند و نوک چاقو هل ترکیب کرده و شیرینی ها را داخل آن قرار می دهیم
و در ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم
در ظرف درب بسته به مدت دو الی سه هفته در محیط خنک ماندگاری دارد
و در فریزر به مدت شش ماه
خمیر را میتوان از قبل آماده ودر فریزر نگهداری کرد و برای استفاده بیرون آورد تا یخ زدایی شود و سپس بپزید
این خمیر فقط داخل فر قابل پخت هست و
🛑
میتوان از انواع مغزی استفاده کرد
🛑میتوان نصف کره و نصف روغن استفاده کرد
شیرینی با کره خوشمزه تر است اما ماندگاری کمتری دارد
با روغن به صرفه تر و ماندگار بالاتری دارد
🛑برای پخت حجم بالا شما می توانید
سینی شیرینی ها رو آماده کنید و و سلفون
کشی کنید و به ترتیب پخت انجام بدین
🛑بافت شیرینی کاملا پوک و به اصطلاح در دهن آب میشود
🛑استفاده از آرد زیاد در شیرینی و یا پخت زیاد باعث خشک شدن شیرینی میشود
#شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_ساق_عروس#ساق_عروس
#شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شیرینی #شیرینی_خونگی
خمیر مدل اول
نحوه پخت فقط در فر
کره یا روغن جامد یا روغن صاف : دویست
گرم
من از کره اطلس طلایی استفاده کردم
پودر قند : هشتاد گرم
ارد سفید :چهارصد گرم
پودر هل یک ق چ(میتوان به دلخواه از دارچین،پودر گل سرخ ،یا زنجبیل یا وانیل استفاده کرد)
گردو به میران لازم
روغن جامد یا صاف را روی بخار آب بنماری کرده تا کاملا صاف شود و سپس اجازه داده تا کاملا خنک شود و بعد قابل استفاده هست
اگر از کره استفاده میشود حتما آب کره گرفته شود
کره،هل ،پودر قند را خوب ترکیب کرده تا کرمی شود دو الی سه دقیقه با همزن خوب هم بزنید
ارد را کم کماضافه و با همزن هم بزنید تا به شکل خرده نان شود و سپس با دست خوب مواد را ورز داده تا جمع شود و حالت
چسبندگی نداشته باشد
از خمیر گلوله های سی گرمی یا به اندازه گردو جدا کرده و داخلش مغزی دلخواه قرار داده و خوب فرم بدین و در سینی کمی با فاصله از هم قرار بدین نیازی به کاغذ روغنی نیست
در فر از قبل گرم شده فر گازی با دمای صدو هشتاد
و در فر برقی با دمای صد وشصت به مدت ده الی پانزده دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ بدهد
بعد از پخت اجازه بدین کاملا خنک شود و سپس از سینی جدا کنید
ما با این میزان مواد حدود شانزده عدد شیرینی داشتیم
برای تزیین
کمی پودر قند و نوک چاقو هل ترکیب کرده و شیرینی ها را داخل آن قرار می دهیم
و در ظرف میچینیم و به دلخواه تزیین میکنیم
در ظرف درب بسته به مدت دو الی سه هفته در محیط خنک ماندگاری دارد
و در فریزر به مدت شش ماه
خمیر را میتوان از قبل آماده ودر فریزر نگهداری کرد و برای استفاده بیرون آورد تا یخ زدایی شود و سپس بپزید
این خمیر فقط داخل فر قابل پخت هست و
🛑
میتوان از انواع مغزی استفاده کرد
🛑میتوان نصف کره و نصف روغن استفاده کرد
شیرینی با کره خوشمزه تر است اما ماندگاری کمتری دارد
با روغن به صرفه تر و ماندگار بالاتری دارد
🛑برای پخت حجم بالا شما می توانید
سینی شیرینی ها رو آماده کنید و و سلفون
کشی کنید و به ترتیب پخت انجام بدین
🛑بافت شیرینی کاملا پوک و به اصطلاح در دهن آب میشود
🛑استفاده از آرد زیاد در شیرینی و یا پخت زیاد باعث خشک شدن شیرینی میشود
#شیرینی_خشک #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_عید_نوروز #شیرینی_ساق_عروس#ساق_عروس
#شیرینی_پزی #شیرینی_خانگی #شیرینی #شیرینی_خونگی
همه توضیحات ...