نان فوکاچیا با زیتون و رزماری با نواب - focaccia bread with navab

Navab Ebrahimi
Navab Ebrahimi
خمیر:آرد گندم: ۴ لیوان (۵۰۰ گرم)پودر مایه‌خمیر: ۲ قاشق چای‌خورینمک: ۲ قاشق چای‌خوریآب: ۲ لیوانروغن زیتون: نص ...
خمیر:
آرد گندم: ۴ لیوان (۵۰۰ گرم)
پودر مایه‌خمیر: ۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۲ قاشق چای‌خوری
آب: ۲ لیوان
روغن زیتون: نصف لیوان (در چند مرحله اضافه شود)
.
۷-۸ دقیقه ورز بدید، اجازه بدید ۲ ساعت استراحت کنه، بعد از ۲ ساعت اون رو داخل ظرف بذارید و دوباره اجازه بدید ۴ ساعت استراحت کنه. روی اون رزماری، زیتون (گوجه، سیر، پیاز یا پنیر و...) قرار بدید و ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار بدید.

همه توضیحات ...