مربا رژیمی بدون شکر

Sara Saghiri
Sara Saghiri
🔴حتما از میوه های خیلی رسیده استفاده کنید که شیرینی طبیعی خود میوه باشه. 🔴من از شیرین کننده استفاده کردم چون سیبایی که داش ...
🔴حتما از میوه های خیلی رسیده استفاده کنید که شیرینی طبیعی خود میوه باشه.
🔴من از شیرین کننده استفاده کردم چون سیبایی که داشتم رسیده نبود.
🔴پروسه درست کردن مربا تقریبا 40 دقیقه زمان میبره چون باید با شعله کم پخته بشه.
🔴اگر مربا رو وکیوم کنید میتونید برای تقریبا 3 ماه شیشه رو داخل جای خشک، خنک و تاریک نگه دارید.
🔴میتونید مربا رو وکیوم نکنید، داخل یخچال بگذارید و تا ی هفته استفاده کنید.
🔴این مقدار میوه تقریبا دو تا شیشه مربای کوچیک میشه.
🔴میتونید با هر میوه ای که دوست دارید به همین روش مربای بدون شکر و سالم برای خودتون درست کنید🥰

مواد لازم:
دو عدد سیب متوسط
دو عدد گلابی متوسط
نصف لیمو ترش
دارچین (اختیاری)
شیرین کننده (اختیاری)

دستور پخت:
میوه هارو پوست میکنیم و خورد میکنیم. آب لیموی تازه رو به میوه ها اضافه میکنیم، هم میزنیم و یک ساعت صبر میکنیم. بعد از یک ساعت مواد رو داخل قابلمه میریزیم و بهش دارچین و شیرین کننده (اختیاری) اضافه میکنیم و میگذاریم روی گاز با شعله کم بپزه. در قابلمه رو هم میبندیم. وقتی شروع به جوشیدن کرد هر چند دقیقه میوه ها رو هم میزنیم. وقتی میوه ها شروع به پختن کرد شروع میکنیم کم کم میوه ها رو له میکنیم. و در آخر زمانی که به غلظت مورد نظر رسید همونطور داغ مربا رو داخل شیشه میریزیم. قبل از بستن در شیشه بهتره هوای بین مربا گرفته بشه که باعث کپک زدن نشه.
و نهایتا شیشه مربا رو برای دو روز برعکس میزاریم که وکیوم بشه.
کالری هر یک ق.چ یا ۱۰ گرم: ۶
پروتئین: ۰
چربی: ۰
کربوهیدرات: ۱.۴

همه توضیحات ...