رسپی اصلی نان بولکی یا همون نان ساندویجی قدیمی

Flora's Cooking & Bakery
Flora's Cooking & Bakery
🌺🌺نان بولکی یا همون نان ساندویجی قدیمی🌺🌺 ممنون از لایک و کامنت های ارزشمندتون❤️دوستان برای تای زدن این خمیر حتما دستاتون را ...
🌺🌺نان بولکی یا همون نان ساندویجی قدیمی🌺🌺 ممنون از لایک و کامنت های ارزشمندتون❤️دوستان برای تای زدن این خمیر حتما دستاتون را باید کمی خیس کنید
مواد مورده نیاز
۴۰۰ گرم ارد قوی که همون ارد نون هست ( ۲ پیمانه و ۳/۴ پیمانه)
۳۴۰ گرم آب یا ۱ پیمانه و ۳/۴ پیمانه آب ممکن آب کمی بیشتر احتیاج داشته باشد بستگی به جذب آردتون داره
۱ قاشق مرباخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری پودر خمیر ترش
۱ قاشق مربا خوری شکر
دمای فر ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه

همه توضیحات ...