ضروری ترین مدارک مهاجرت تحصیلی و اخذ بورسیه و اپلای کدام اند؟ (مدارکی که باید داشته باشی)👌

BOURSIEPLUS
BOURSIEPLUS
ضروری ترین مدارک اپلای و اخذ بورسیه تحصیلی کدام اند؟ 2022در این ویدیو به معرفی ضروری ترین مدارکی که برای اپلای و مهاجرت تحصی ...
ضروری ترین مدارک اپلای و اخذ بورسیه تحصیلی کدام اند؟ 2022
در این ویدیو به معرفی ضروری ترین مدارکی که برای اپلای و مهاجرت تحصیلی به آن نیاز دارید پرداخته ایم.

۱-رونوشت گذرنامه

گذرنامه شما باید حداقل ۱ سال اعتبار داشته باشد تا در صورت دریافت ادمیشن ، امکان الصاق برچسب روادید در ان برای اعطای روادید تحصیلی یکساله به شما وجود داشته باشد.
۲-ترجمه رسمی مدارک تحصیلی

کلیه مدارک تحصیلی شما اعم از دیپلم، مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد، ریز نمرات مربوطه می بایست ترجمه رسمی شده و ممهور به مهر وزارت امور خارجه اسلامی ایران و وزارت دادگستری باشد. به همین خاطر۷ می بایست کلیه مدارک تحصیلی خود را که به تایید وزارت آموزش و پرورش یا وزارت آموزش و تحقیقات و فناوری کشور رسیده است را توسط مترجمان رسمی ، ترجمه کنید.

برخی از سفارت خانه ها مثل سفارت فرانسه در تهران، مترجمان مورد تایید خود را فهرست کرده اند . ترجمه رسمی مدارک تحصیلی داوطلبان می بایست بدون خط خوردگی و مورد تایید وزارت خارجه باشد. در صورتی که دانشگاه مقصد، نیازی به تایید وزارت خارجه ندارد، می توانید مدارک را با مهر مترجم رسمی، به دانشگاه ارسال کنید. حتی المقدور از ترجمه های رسمی، فایل PDF تهیه کنید.

۳-رزومه تحصیلی

برای ورود به کلیه مقاطع تحصیلی در دانشگاه های خارج از کشور، از شما رزومه تحصیلی درخواست می شود. رزومه تحصیلی یا رزومه شغلی متفاوت است. در رزومه شغلی، شما اشاره ریز به فعالیت های تحقیقاتی و آکادمیک خود نمی کنید و معمولا فراخور هر درخواست شغلی، رزومه ای مرتبط با فیلد مورد نظر تهیه می شود. اما در رزومه تحصیلی، کلیه فعالیت های علمی و تحقیقاتی باید قید شود.

در رزومه تحصیلی شما باید فهرست مقاطع تحصیلی خود را با نام محل تحصیل و کشور و مدرک اخذ شد ذکر کنید. همچنین در صورتی که علاقمند بودید،‌ عنوان پایان نامه کارشناسی یا کارشناسی ارشد را در صورت موجود بودن ذکر نمایید. توانایی خود در کار با رایانه را ذکر کنید. همچنین توانایی خواندن و نوشتن به زبان های خارجه را ارائه کنید. اگر به ورزش ها و فعالیت های هنری علاقه دارید، با سطح توانایی خود، آنها را نیز قید کنید.

در صورتی که عضویت در موسسات و انجمن های بین المللی دارید نیز قید کنید. در صورتی که در دوره های صلاحیت حرفه ای مثل NEBOSH, PMP و امثالهم شرکت کرده اید و مدرک دریافت کردید، نوع و سال دریافت مدرک را قید کنید.

۴-بیانیه هدف

معمولا از متقاضیان تحصیل در خارج از کشور درخواست می شود که علت علاقمندی به تحصیل در دانشگاه مورد علاقه خود را ذکر کنند. این کار در نامه ای به نام SATETEMENT OF PURPOSE قید می شود که اصطلاحا SOP خوانده می شود. در بیانیه هدف شما اعلام می کنید که :

هدف شما از تحصیل در مقطع فلان چیست.
هدف شما از تحصیل در رشته فلان چیست
هدف شما از تحصیل در این دانشگاه چیست
چه پیش زمینه تحصیلی و تحقیقاتی و کاری نسبت به رشته مورد تقاضا دارید
قصد دارید در زمان تحصیل در دانشگاه چه فعالیتی انجام دهید
قصد دارید پس از دانش اموختگی، در چه حوزه هایی فعال شوید.
دوست دارید در چه موضوعات شغلی یا تحقیقاتی مربوط به رشته مورد نظر فعالیت کنید.
بیانیه هدف خوب معمولا ۲ صفحه است. بیانیه هدف در واقع بیان علایق واقعی بر اساس ظرفیت های مشخص علمی و تجربیات شما است و بیانیه آرزو و رویا نیست! چرا که باید نسبت به مفاد مندرج در آن، همچون مواردی که در رزومه قید می کنید، امکان دفاع داشته باشید.

پس بیانیه هدف را باید به خوبی بنویسید و بدون اشکال گرامری و نوشتاری، ضمیمه مدارک کنید. بیانیه هدف خوب و شفاف مشخص میکند که شما تا چه اندازه برای تحصیل در رشته و مقطع مورد نظر، جدی و علاقمند هستید. البته بیانیه هدف، نه شرط لازم و نه شرط کافی برای اخذ ادمیشن از دانشگاه مقصد است.

5-توصیه نامه

برخی از دانشگاه ها از داوطلبان مقطع ارشد و دکترا درخواست میکنند که ضمیمه مدارک خود، توصیه نامه یا LETTER OF RECOMMENDATION که LOR یا RL خوانده می شود را ضمیمه کنند. توصیه نامه در واقع توصیه یک استاد یا محقق یا فردی است که شما را می شناسد  و به ظرفیت های علمی و آکادمیک شما اشراف خوب دارد. معمولا ۲ یا ۳ توصیه نامه نیاز است. داشتن توصیه نامه، شرط لازم یا شرط کافی برای ادمیشن نیست. حتی توصیه نامه از رییس برترین دانشگاه های دنیا نیز نمیتواند در صورتی که حائز شرایط ورود به مقاطع مختلف دانشگاه ها باشید، فاکتور تعیین کننده برای قبولی شما باشد.

البته برخی از دانشگاه ها از شما میخواهند که از توصیه کننده بخواهید که در یک پست الکترونیک، مستقیم به دانشگاه نامه نوشته و شما را برای تحصیل توصیه کنند.




ما را در سایر شبکه های اجتماعی نیز دنبال کنید:

عضویت در کانال یوتیوب ما:
@boursieplus

تلگرام:
https://t.me/boursieplus/
اینستاگرام:
Instagram: boursieplus
توییتر:
Twitter: boursieplus
لینکدین:
LinkedIn: boursieplus

آدرس وب سایت بورسیه پلاس:
https://boursieplus.ir/

سفارش خدمات نگارشی:
https://boursieplus.ir/%d8%ae%d8%af%d...

سرچ بورسیه های تحصیلی:
https://boursieplus.ir/%d8%a8%d9%88%d...

همه توضیحات ...