Gobuli Pilu, Hormozgan Province=گبولی پلو استان هرمزگان
2 onions / 1/2 cup chickpeas that I soaked the night before / some oil or butter / 62 grams of meat per person / 2 tablespoons of saffron which we can use turmeric instead / 1/2 cup of raisins / 1 cup of rice / Spices: cumin one teaspoon, turmeric one teaspoon, pepper one fifth teaspoon, cinnamon one teaspoon, salt as desired--------------پیاز ۲ عدد/ نخود یک دوم فنجانه که از شب قبل خیس کردم/ روغن مقداری یا کره/ گوشت برای هر نفر ۶۲ گرم / زعفران ۲ قاشق غذاخوری که میتوانیم به جایش از زردچوبه هم استفاده کنید/ کشمش یک دوم فنجان/ برنج ۱ پیمانه/ادویه ها:زیره یک قاشق چایخوری، زردچوبه یک قاشق چایخوری، فلفل یک پنجم قاشق چایخوری، دارچین یک قاشق چایخوری، نمک میزان دلخواه
همه توضیحات ...