چلوگوشت درباری اسرارش لو رفت!/خوشمزه ترین و لذیذترین گوشت مجلسی بدون قطره ای آب/آموزش غذای ایرانی

مزه لند Mazeland
مزه لند Mazeland
چلو گوشت درباری یا چلو گوشت مجلسی یک غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که چون در زمان های قدیم فقط برای درباریان پخت و سرو میشد ...
چلو گوشت درباری یا چلو گوشت مجلسی یک غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که چون در زمان های قدیم فقط برای درباریان پخت و سرو میشد به این نام معروف است . امروز قرار است  گوشت را به یک روش بدون آب بپزیم .
پخت چلو گوشت مجلسی به این روش آن را به شدت خوشمزه تر می‌کند فقط  کافیست یکبار امتحان کنید.
چلوگوشت اصل مجلسی (چلوگوشت درباری )
اولین چیزی که برای پخت چلوگوشت مجلسی احتیاج داریم یک قابلمه است .سایز قابلمه در پخت این مدل گوشت بسیار مهم است .قابلمه ای که برای پخت گوشت مجلسی انتخاب می کنید باید کوچکترین سایزی باشد که گوشتهای شما در آن جا میگیرد .اصلا نباید از قابلمه بزرگ تر برای پخت چلوگوشت مجلسی بدون آب  استفاده کنید .
مواد لازم
دو سه عدد پیاز خلال
یکی دو عدد هویج در صورت تمایل
یک عدد ساقه کرفس در صورت تمایل
زعفران یک قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل
تکه های گوشت به سایز ۱۵۰تا ۲۰۰گرم
چند حبه سیر
اگر چلو گوشت را با رب دوست دارید
۲۵ گرم کره ،دو قاشق رب
طرز تهیه چلو گوشت اصل مجلسی
پیاز های خلال را با یک کم روغن خوب تفت می دهیم . وقتی سبک شدند زردچوبه و فلفل را اضافه می کنیم و کاملا تفت می دهیم .
هنگامی که پیاز ها سبک شدند تکه های گوشت را اضافه میکنیم و با حرارت رو به بالا تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت ها تغییر کند . اکنون شعله گاز را در کمترین حالت ممکن می‌گذاریم و درب قابلمه را می بندیم .گوشت های چلو گوشت شروع به آب انداختن می‌کنند بعد از بیست دقیقه چند حبه سیر به همراه یک چوب دارچین را اضافه می کنیم. در این مرحله هویج و کرفس را در صورت تمایل اضافه کنید .
اگر برگ بو دوست دارید یک عدد برگ بو به آن اضافه کنید و سپس در پایان پخت آن را خارج کنید .
برگ بو را باید به مقدار خیلی کم اضافه کرد چون باعث تلخ شدن غذا می‌شود که مزه تلخیش اصلا از غذا بیرون نمی‌رود پس به خاطر عطر بیشتر هرگز برگ بو زیاد نریزید .
حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و بعد سه ساعت گوشت را چک میکنیم معمولا گوشت گوسفند در این زمان خیلی خوب می‌پزد ولی گوشت گوساله برای پخت به زمان بیشتری احتیاج دارد .
بعد از چهار ساعت گوشت گوساله کاملا پخته  است زمان اضافه کردن یک قاشق آبلیمو به گوشت های مجلسی است آبلیمو را در ابتدای پخت گوشت اضافه نکنید چون باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت می شود .یک قاشق زعفران و مقداری نمک می ریزید و نیم ساعت دیگر به گوشتهای مجلسی اجازه پخت می‌دهید و حالا چلو گوشت درباری ما آماده است .
اگر چلو گوشت را با رب دوست دارید دو قاشق رب را با یک کم کره خوب تفت بدهید سپس یک لیوان آب جوش به رب اضافه کنید و اجازه بدهید چند تا قل بزند تا سس ربی شما غلیظ شود سپس رب را به گوشت ها اضافه کنید و یک قاشق زعفران بریزید و اجازه بدهید نیم ساعت طعم زعفران و رب کاملا در چلو گوشت جا بیافتد و سپس این گوشت های مجلسی را سرو کنید . گوشت های مجلسی را می‌توان با پلوی ساده ، باقالی پلو ، مرصع پلو و شیرین پلو سرو کنید و از خوردن این چلو گوشت مجلسی خیلی لذیذ در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
ممنونم که تا انتها با من همراه بودید خیلی خوشحال میشوم کانال را سابسکرایب کنید و این کلیپ را لایک کنید .اگر دوست داشتین حتما با دوستانتان هم به اشتراک بگذارید.
Chloe Meat Darbari or Chelo Meat Majlisi is a very tasty and delicious food that is known by this name because in ancient times it was cooked and served only for courtiers. Today we are going to cook the meat in a water-free way. We need a pot. The size of the pot is very important in cooking this type of meat. The pot you choose for cooking meat should be the smallest size that your meat can fit in.
Two or three sliced ​​onions
One or two carrots if desired
One celery stalk if desired
Saffron one tablespoon
Lemon juice one tablespoon
Salt, turmeric and pepper
pieces of meat in the size of 150 to 200 grams
garlic
If you like cheddar meat with paste
25 grams of butter
two spoons of paste
Sliced ​​onions Fry with a little oil. When the onions are a little fried, add the turmeric and pepper and fry thoroughly.  When the onions are fried ,add the pieces of meat and fry over high heat until the meat changes color. Now turn the gas flame to the lowest possible position and close the lid of the pot. At this stage, add carrots and celery if desired.
If you like fragrant leaves, add a number of fragrant leaves to it and then take it out at the end of cooking.
Now put the lid on the pot and then check the meat after 3hours. Usually the mutton cooks very well at this time, but the beef needs more time to cook.  After 4 hours, the beef is fully cooked. It is time to add a lemon juice to the meat, You give and now our court meat is ready.
If you like meat with paste, fry two tablespoons of paste with a little butter, then add a glass of boiling water to the paste and let it simmer for a few minutes until the paste sauce You thicken it, then add the paste to the meat and pour a spoonful of saffron and let the saffron flavor and paste fit completely in the meat for half an hour, and then serve these house meats.
These  meats can be served with  plain pilaf, bean pilaf, morsa pilaf and sweet pilaf and enjoy eating this very delicious meat with your loved ones.
Thank you until the end. If you were with me, I would be very happy to subscribe to the channel and like this clip. If you like it, be sure to share it with your friends.

همه توضیحات ...