آموزش نان شیرمال بازاری با بافت سبک و نرم Shirmal traditional bread

rose.cake.academy
rose.cake.academy
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️ ...
ممنون میشم جهت حمایت و ارتقای کانال یوتیوب ، ویدیو ها رو لایک کنید و یا اگه کانال دارید سابسکرایب کنید♥️

#نان_شیرمال


مواد لازم:
۱ عدد تخم‌مرغ کامل
۱/۲ پیمانه شکر ( نصف پیمانه)
۱ پیمانه شیر پرچرب ولرم
۱/۲ پیمانه آب ولرم ( نصف پیمانه)
۴ تا ۴.۵ پیمانه آرد (میزان آرد نسبی هست)
۱/۳ پیمانه (۵۰ گرم) روغن مایع یا جامد یا کره
۲ ق غ مایه خمیر
کمی وانیل یا زنجبیل یا زعفران دم کرده
کنجد و خرفه به میزان لازم

توی ظرف گودی تخم مرغ+ شکر+ وانیل ( میتونید از پودر زنجبیل یا زعفران غلیظ دم کرده هم استفاده کنید) + شیر ولرم+ آب ولرم + مایه خمیر رو مخلوط کنید و آرد رو کم کم بهش اضافه کنید تا خمیر کم کم شروع به جمع شدن کنه حالا یا سری خمیر زن رو بذارید یا با دست خوب ورز بدین تا خمیر یکدست بشه .
در آخر روغن رو اضافه کنید و دوباره خوب ورز بدین تا کاملا به خورد خمیر بره اگه خمیر هنوز خیلی چسبنده بود کم کم آرد اضافه کنید و ورز بدین و به سطح کار بکوبید تا چسبندگی خمیر رو بگیرید.( برای من هنوز خمیر چسبنده بود بخاطر همین حدود ۴.۵ پیمانه آرد مصرف شد تا خمیر آماده شد) @rose.cake.67
خمیر در نهایت وقتی خوب ورز داده بشه حالت کشداری پیدا کرده و نرم و لطیفه و هنوز مقداری چسبندگی داره ولی نه در حدی که جدا نشه ( توی ویدیو مشخصه)
کف ظرف رو چرب کنید و خمیر رو گذاشته و روش رو با سلفون بپوشانید و در جایی گرم حدود دو ساعت استراحت بدین تا حجمش دو برابر یا بیشتر بشه.
پف خمیر رو با کمی ورز دادن بگیرید و به کمک کاردک خمیر رو ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و خمیر ها رو چونه کنید و روی چونه ها رو با پلاستیک بپوشانید تا خشک نشن.
هر کدوم از چونه ها رو با وردنه باز کنید و به سینه فر که کاغذ روغنی انداخته اید انتقال بدین و با ته ماسوره طرح بندازید و دوباره نیم ساعت روشون رو با پلاستیک بپوشانید و استراحت بدین تا حجیم بشن. @rose.cake.67
با مخلوط تخم‌مرغ و زعفران غلیظ دم کرده رومال بزنید و کنجد یا خرفه بپاشید و با دمای ۱۸۰ درجه در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

🛑برای لطافت بیشتر خمیر یک ظرف آب هم توی فر بذارید.

🛑اگه از فر گاز استفاده میکنید در آخر گریل رو روشن کنید تا روشون طلایی بشه.
🛑 سعی کنید چسبندگی خمیر رو با ورز دادن و کوبیدن به سطح کار بگیرید نه با اضافه کردن آرد اضافی.
🛑 منظور از پیمانه پیمانه استاندارد یا لیوان دسته دار فرانسوی هستش.

#نان #نان_خانگی #نان_صبحانه #نان_شیرمال #نان_محلی #آشپزی_حرفه_ای

آموزش نان رول ارده 👇

آموزش نان رول ارده مقوی و خوشمزهBread...

آموزش نان کشمشی با بافت عالی 👇
Video



Thank you for supporting and promoting your YouTube channel, like the videos or if you have a channel, subscribe ♥ ♥

 #A kind of cookie with raisins on it

 ingredients:
 100 grams of solid oil (I used semi-solid oil from the hard part)
 100 grams of powdered sugar (or powdered sugar)
 2 eggs
 About 140 grams of flour
 1/3 cup raisins (pre-washed and dry well)
 1 tbsp baking powder
 A little vanilla
 First, mix the oil with the powdered sugar for a minute until it is smooth.
 Add the eggs and vanilla and stir again for two minutes to mix thoroughly.
 Mix the flour with the baking powder and sift it and add it to the ingredients and mix it with the lychee.
 Finally add the raisins to the ingredients and mix.  @ Rose.cake.67
 Pour the ingredients into the funnel and pipe into the oven tray lined with greaseproof paper.
 One Try one first If the ingredients are too flat in the oven tray, add one or two tablespoons of flour to the ingredients.
 Bake in a preheated oven at 200 degrees for 20 minutes in the middle of the oven.
 After cooling, remove from the greaseproof paper and as soon as it cools, be sure to keep it in a container with a lid so that it does not dry out.

 #breadrecipe #bread #traditionalfood #traditionalbreakfast #iranianfood #educational_video

 
 Learning to make raisin cookies without oil 👇
 آموزش کلوچه کشمشی به سبک قنادی raisin...

 Raisin bread training with excellent texture 👇
 Video

همه توضیحات ...