کیش اسفناج و پنیر فتا و کیش نخودفرنگی
مواد لازم برای خمیر بریزه
(یک کیش ۲۱ سانتی + یک کیش ۱۶ سانتی)
آرد T55 یا فانتزی ۲۵۰ گرم
کره (دمای محیط) ۱۲۵ گرم
نمک ۲ گرم
آب ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای کیش اسفناج (۱۶ سانتی) + کیش نخودفرنگی (۲۱ سانتی)
اسفناج تازه ۶۰۰ گرم
نخودفرنگی ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه مایع ۱۵۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
ژامبون ۷۰ گرم
جوزهندی و فلفل سیاه مقداری
(یک کیش ۲۱ سانتی + یک کیش ۱۶ سانتی)
آرد T55 یا فانتزی ۲۵۰ گرم
کره (دمای محیط) ۱۲۵ گرم
نمک ۲ گرم
آب ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم برای کیش اسفناج (۱۶ سانتی) + کیش نخودفرنگی (۲۱ سانتی)
اسفناج تازه ۶۰۰ گرم
نخودفرنگی ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خامه مایع ۱۵۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
ژامبون ۷۰ گرم
جوزهندی و فلفل سیاه مقداری
همه توضیحات ...