Barbari Bread Recipe طرز تهيه نان بربري در منزل

150,457 بازدید
بیشتر
dardodel
dardodel
این ویدیو دستور پخت ( طرز تهیه ) نان بربری به سبک نانوایی های ایرانی در منزل را از ابتدا تا انتها نشان میدهد. به سوالات شما ...
این ویدیو دستور پخت ( طرز تهیه ) نان بربری به سبک نانوایی های ایرانی در منزل را از ابتدا تا انتها نشان میدهد. به سوالات شما
در بخش کامنت ها پاسخ داده میشود. این دستور هم برای آرد سفید و هم ترکیب آرد سفید و سبوس دار مناسب است.

----------------------------------------------------------
    مواد لازم جهت تهیه نان بربری خوشمزه
----------------------------------------------------------
.اندازه پیمانه استفاده شده: ۱ کاپ یا یک لیوان ۸ اونسی که معادل ۲۳۵ میلی لیتر هست

**خمیرمایه نان بربری**
خمیر مایه خشک ۶ گرم یا ۱ ق غ، شکر ۱ ق چ، آب ولرم یک سوم پیمانه  

**خمیر اصلی نان بربری**
آرد کامل (سبوس دار) ۱ پیمانه، آرد سفید ۳ پیمانه، آب ولرم (رو به گرم) حدودا یک و سه-چهارم پیمانه، شکر ۱ ق م، نمک ۱ ق م،

**رومال نان بربری**
آرد سفید ۲-۳ ق غ، شکر ۱ ق چ، جوش شیرین نصف ق چ، یک سوم پیمانه آب

**دمای فر***
دمای فر در حین پخت بین ۴۸۵ الی ۵۰۰ درجه فارنهایت که معادل ۲۵۰ الی ۲۶۰ درجه سانتی گراده.

و در نهایت وقت، عشق و انرژی به میزان لازم!

اگر آرد سبوس دار ندارید، از ۴ پیمانه آرد سفید استفاده کنید، مابقی دستور را مطابق توضیحات ویدیو انجام دهید.

دلايل رایج سفت شدن نان بربری:
١) خمير رو خوب و زياد ورز ندادين، ٢) خميرتون اب كافي نداشته، ٣) زمان تخمير كم بوده ٤) دماي فر كم بوده و زمان پخت طولاني تر شده. در كل خميرتون بايد خوب كش بياد زماني كه داريد چونه ميگيريد به همون شكلي كه تو ويديو خميرم رو كشيدم و نشون دادم. میتونید نصف پیمانه آب رو با نصف پیمانه شیر جایگزین کنید، کمک میکنه تا حدی.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اولین ویدیو دستور پخت نان بربری ایرانی:
   • Barbari Bread Recipe Eng Sub -  طرز ت...

#نان #بربری #bread

This shows you all you need to bake Barbari bread at home. Barbari Bread naan recipe

همه توضیحات ...