#گوشفیل#گوشفیل شربتی#گوشفیل مخصوص# ماه مبارک رمضان#

Dastpokhtnab
Dastpokhtnab
مواد لازم زرده تخم مرغ یک عددآرد یک گیلاس یا لیوان ماست ۱/۳لیوانوانیل ۱/۸قاشق چ بکینگ_پودر ۱ ق م نمک بسی ...
مواد لازم
زرده تخم مرغ یک عدد
آرد یک گیلاس یا لیوان
ماست ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۸قاشق چ
بکینگ_پودر ۱ ق م
نمک بسیار کم
خمیر به یک تا دوساعت استراحت نیاز دارد
وبعد از استراحت در روغن داغ سرخ کرده و در شربت یا شهد ولرم (شیرگرم)قرار داده به مدت یک دقیقه و سپس داخل توری قرار داده تا شهد اضافه جدا شود
برای شهد یا شربت
۲ گیلاس یا لیوان شکر
یک گیلاس آب
جوهر لیمو نوک ق چ  
زعفران پودر هل به مقدارلازم
گلاب ۱/۳ لیوان
تمام مواد شربت را داخل قابلمه کوچک قرار داده و گداشته تا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد به هیچ وجه شور نداده یا همنزده چون باعث شکرک شهد  میشه

همه توضیحات ...