آموزش زولبیا و اسرار ترد شدنش با عطر هل و گلاب و زعفرون
سلام ویدیو بامیه رو امیدوارم دیده باشید و لذت برده باشید , دوستان عزیزم ویدیو زولبیا رو هم ببینید و با لایک وکامنت و سابسکرایب مثل همیشه از کانال خودتون (مهردادپز)حمایت کنید
دوستان عزیزتمامه نکات رو در ویدیو کامل توضیح دادم پس لطفا کامل ویدیو رو تماشا کنید
تمامه اسرارهای ترد شدن زولبیا و خوش عطر با طعم هل و گلاب و رنگ زیبای زعفرون
ممنون از نگاه زیباتون
مواد لازم :
نشاسته گل 100 گرم معادل یک لیوان فرانسوی سر خالی
ماست 90 گرم یا 3/4 لیوان فرانسوی
کره یا روغن جامد 1 ق .م
زعفران دمکرده 2 ق غ
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1/2 ق چ
روغن برای سرخ کردن
آموزش شربت بار رو میتونید در ویدیو بامیه مشاهده بفرمایید
#مهردادپز#زولبیا#زولبیا_بامیه_ماه_رمضان#زولبیا_بامیه#شربت_زولبیا_بامیه#آشپزی#mehrdadpaz#zulbia#غذای_ایرانی#آشپزی_ایرانی#شیرینی_ایرانی
دوستان عزیزتمامه نکات رو در ویدیو کامل توضیح دادم پس لطفا کامل ویدیو رو تماشا کنید
تمامه اسرارهای ترد شدن زولبیا و خوش عطر با طعم هل و گلاب و رنگ زیبای زعفرون
ممنون از نگاه زیباتون
مواد لازم :
نشاسته گل 100 گرم معادل یک لیوان فرانسوی سر خالی
ماست 90 گرم یا 3/4 لیوان فرانسوی
کره یا روغن جامد 1 ق .م
زعفران دمکرده 2 ق غ
وانیل 1/2 ق چ
بکینگ پودر 1/2 ق چ
روغن برای سرخ کردن
آموزش شربت بار رو میتونید در ویدیو بامیه مشاهده بفرمایید
#مهردادپز#زولبیا#زولبیا_بامیه_ماه_رمضان#زولبیا_بامیه#شربت_زولبیا_بامیه#آشپزی#mehrdadpaz#zulbia#غذای_ایرانی#آشپزی_ایرانی#شیرینی_ایرانی
همه توضیحات ...