طرز تهیه نان بربری خانگی | Persian Berbari Bread Recipe
طرز تهیه نان بربری خانگی خوشمزه،راحت، سریع و اسان
مواد لازم:
آرد گندم ۲ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
كنجد و سياه دونه به مقدار دلخواه 😋
طرز تهيه:
ابتدا ارد را يك بار الك مى كنيم، سپس خمير مايه ، شكر ،نمك و روغن مايع را به آب ولرم اضافه کرده و هم ميزنيم ( زمانى كه شكر در اب حل شد كافى است)
سپس به ارد اضافه مي كنيم و خمير را ورز ميدهيم اگر خمير نرم بود به ان كم كم با قاشق ارد اضافه مي كنيم و ورز ميدهيم سپس خمير را ٣٠ دقيقه در جاى گرم قرار ميدهيم تا حجم ان ٢ برابر شود ، بعد از ٣٠ دقيقه خمير را در سينى فر پهن مي كنيم ( به ضخامت يك سانت) و روى ان را با اب ولرم مرطوب كرده سپس مجدد ٣٠ دقيقه به خمير استراحت ميدهيم بعد از استراحت سوم براي رومال از اب ولرم استفاده مي كنيم و كنجد و سياه دونه ميريزيم و با دست خيس روى خمير را شكل ميدهيم و در فر که از قبل گرم شده مى گذاريم ،زمان پخت نان ٢٠ تا ٣٠ دقيقه در دماى ١٨٠ درجه است (با شعله بالا و پايين هم زمان در فر هاى برقى )
❤️اگر از فرگاز براى پخت نان استفاده مي كنيد ٢٠ دقيقه با شعله پايين و براى برشته شدن روى نان ٥ تا ١٠ دقيقه شعله بالا را روشن مي كنيم.
اميدوارم اين نان بربرى خوشمزه رو درست كنيد و لذت ببريد🥰❤️
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک رو یادتون نره 🥰 با این کار کلی ازم حمایت میکنید😍❤️
مواد لازم:
آرد گندم ۲ لیوان
آب ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری
كنجد و سياه دونه به مقدار دلخواه 😋
طرز تهيه:
ابتدا ارد را يك بار الك مى كنيم، سپس خمير مايه ، شكر ،نمك و روغن مايع را به آب ولرم اضافه کرده و هم ميزنيم ( زمانى كه شكر در اب حل شد كافى است)
سپس به ارد اضافه مي كنيم و خمير را ورز ميدهيم اگر خمير نرم بود به ان كم كم با قاشق ارد اضافه مي كنيم و ورز ميدهيم سپس خمير را ٣٠ دقيقه در جاى گرم قرار ميدهيم تا حجم ان ٢ برابر شود ، بعد از ٣٠ دقيقه خمير را در سينى فر پهن مي كنيم ( به ضخامت يك سانت) و روى ان را با اب ولرم مرطوب كرده سپس مجدد ٣٠ دقيقه به خمير استراحت ميدهيم بعد از استراحت سوم براي رومال از اب ولرم استفاده مي كنيم و كنجد و سياه دونه ميريزيم و با دست خيس روى خمير را شكل ميدهيم و در فر که از قبل گرم شده مى گذاريم ،زمان پخت نان ٢٠ تا ٣٠ دقيقه در دماى ١٨٠ درجه است (با شعله بالا و پايين هم زمان در فر هاى برقى )
❤️اگر از فرگاز براى پخت نان استفاده مي كنيد ٢٠ دقيقه با شعله پايين و براى برشته شدن روى نان ٥ تا ١٠ دقيقه شعله بالا را روشن مي كنيم.
اميدوارم اين نان بربرى خوشمزه رو درست كنيد و لذت ببريد🥰❤️
سابسکرایب چنلو زنگوله و لایک رو یادتون نره 🥰 با این کار کلی ازم حمایت میکنید😍❤️
همه توضیحات ...